‘Mijn vriendin heeft gelogen over het verleden met haar ex vriend’

ex

‘Mijn vriendin had genoeg mogelijkheden om haar ex te zien’

De vriendin van Sam* heeft in 2018 een tijdje een relatie gehad. Ze begon hele sterke gevoelens te ontwikkelen voor deze man, maar toen hij dit doorhad heeft hij haar verlaten voor een andere vrouw. Dit weet Sam omdat hij hier een tijdje geleden een gesprek over heeft gehad met zijn vriendin. Ze vertelde dat ze helemaal over haar ex heen was, wat Sam niet gelooft. Op Reddit deelt hij zijn verhaal. 

Liken

”Mijn vriendin vertelde me over hem en hoe hij de eerste man was die haar had gekwetst”, vertelt Sam. ”Ze vertelde me ook dat ze sinds 2018 al over hem heen was, maar ik had het vermoeden dat dit niet zo was.” Sam had zijn bedenkingen, omdat zijn vriendin nog steeds haar ex’ shirtloze foto’s liked op social media, waarop hij haar vertelde dat hij vermoedde dat het in 2018 nog niet echt over was.

Leugens

”Toen begonnen de leugens. Eerst zei ze namelijk dat ze nooit meer met elkaar hadden gepraat, toen gaf ze toe dat hij nog wel een paar keer met haar heeft geflirt maar dat ze meer dan een maand niet met elkaar hadden gepraat en toen zei ze dat ze eigenlijk niet wist hoe lang ze niet meer met elkaar hadden gepraat. Elke 30 minuten raakte ze in de war van haar eigen verhaal”, vertelt Sam. Dit was dan ook meteen het punt om te vragen of hij haar berichtjes mocht lezen, omdat hij haar niet meer kon vertrouwen.

Praten

”In april 2020 begon deze man mijn vriendin te benaderen om bij te praten. Hij stuurde haar pikante foto’s en probeerde plannen te maken.” Sam vertelt dat zijn vriendin erg vriendelijk was tegen hem en dat ze bijna plannen hadden gemaakt. Dit is echter nooit gebeurd. ”Mijn vriendin had genoeg mogelijkheden om hem te zien, maar dat deed ze nooit. Het enige wat ze deed is terug appen, maar nam nooit zelf het initiatief om te beginnen met praten.”

”Ze appten met elkaar van april 2020 tot augustus 2021. In augustus 2021 is mijn vriendin opgehouden met reageren op zijn appjes,” vervolgt Sam. ”Dit was de periode waarin ze met mij begon te daten.”

Waarheid

”Mijn vriendin verontschuldigde zich voor de leugens die ze had verteld over haar ex, waarbij ze aangaf dat ze dit voor me achterhield omdat ze bang was voor mijn reactie.” Ze was vooral bang omdat ze wist dat Sam een probleem had met haar dating verleden en ze dus ook niet wist of ze in detail moest treden. ”Ze vertelde me na haar verhaal dat ze graag opnieuw wou beginnen, zonder leugens.” Vind jij dat Sam zijn vriendin meteen had moeten geloven?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam xpnkcxuacrzzqkdel.

Lees ook: Vrouw biecht op: ‘Ik verlinkte mijn ex bij de belastingdienst’

Artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels