Moeder: ‘Mijn beste vriendin heeft mijn 22-jarige zoon mee uitgevraagd’

beste vriendin zoon

De vrouw is hier absoluut niet blij mee

Tanja* is al jaren goed bevriend met Jessica, zeker al wel zo’n 35 jaar. De vrouwen hebben alles samen meegemaakt, zo ook de geboorte en jeugd van Tanja’s drie kinderen. Met één van die kinderen blijkt Jessica nu wel heel hecht te zijn. Sterker nog: Jessica heeft de 22-jarige zoon van Tanja al meerdere keren mee uitgevraagd.

Geen humor

“Afgelopen Thanksgiving kwam ik hierachter”, vertelt Tanja op het forum Reddit. Via een Zoom-belletje, nota bene. Tevens was ze de laatste die dit nieuws hoorde. “Mijn andere zoon en dochter wisten dit al en waren erom aan het lachen. Ik zie de humor er niet van in.”

Grote schok

De opbloeiende romance tussen Jessica en Tanja’s zoon is al een tijdje aan de gang. “Blijkbaar heeft ze zijn nummer vorig jaar tijdens een kerstfeestje gevraagd en zijn ze sindsdien af en toe aan het appen. Zij heeft hem meerdere keren mee op date gevraagd”, vertelt Tanja. Dit komt als een grote schok voor de vrouw. “Dit is iemand die ik honderd procent vertrouwde. Ik voel me erg verraden. Ze is meer dan twee keer zo oud als hij!”

Advies gevraagd

Tanja is van plan haar beste vriendin te confronteren. “Ik heb een e-mail geschreven aan deze ‘vriendin'”, schrijft ze. “Maar ik heb hem nog niet verzonden. Moet ik dat doen?” Wat zou jij Tanja aanraden?

*Tanja en Jessica zijn niet de echte namen van de vrouwen. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam grrrmerideth.

Lees ook: Vader: ‘Is het gek dat ik nog samen met mijn 3-jarige dochter douch?’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash