Zo ziet de nieuwe vriend van Samantha de Jong eruit

barbie

Na een paar mislukte relaties is Samantha weer gelukkig in de liefde

Het ging Samantha de Jong, vroeger bekend als Barbie, op liefdesgebied niet altijd voor de wind. Na de heftige scheiding van Michael (van der Plas, red.), volgden nog een aantal relaties, die stuk voor stuk geen stand hielden. Nu is de blondine eindelijk weer helemaal gelukkig in de liefde. Dit maakte de realityster bekend op Instagram. Samantha kon haar geluk niet langer voor zich houden en deelde een aantal foto’s van haar nieuwe vriend. Zo ziet haar nieuwe liefde eruit.

Zou dit dan eindelijk de ware zijn voor Samantha?

Samantha

Samantha is tot over haar oren verliefd op MC Maron Hill, de MC van dj Jean. Ze plaatste een kiekje op Instagram waarop te zien is hoe het stel elkaar innig zoent. Maron heeft aan Shownieuws laten weten dat ze elkaar veel zien, maar niet officieel een relatie hebben. De twee zouden nog er nog geen label op willen plakken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My love ❤❤

Een bericht gedeeld door Samantha De Jong (@samantha_de_jong29) op

Relatie

Toch heeft Maron inmiddels zijn profielfoto op Facebook veranderd in een foto van Samantha en hem. Ook zou hij zijn relatiestatus hebben veranderd naar ‘in een relatie’. Daarbij komt dat de MC ook een foto deelde van hem en Samantha via Instagram. Het onderschrift bij de foto luidt: ”Love!”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Love!

Een bericht gedeeld door Maron Hill (@maronhillofficial) op

Lees ook: Zo zien Sniper en Little Princess uit Oh Oh Cherso er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill