Sexy cadeau-ideeën en inspiratie voor stelletjes

cadeau idee stelletje

Wat is er leuker dan elkaar een sexy cadeautje geven? Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of omdat jullie nog steeds ontzettend verliefd zijn. Van deze presentjes geniet je hoe dan ook samen. Wil je jouw vriend of vriendin een sensueel cadeautje geven maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben de meest romantische én steamy cadeau-ideeën op een rijtje gezet.

Sensuele cadeautjes om te geven én te krijgen

Elkaar een cadeau geven is altijd leuk, maar nog leuker wordt het als het om iets spannends gaat. Zoals een ondeugende adventskalender van om samen uit te pakken én van te genieten. Gelukkig zijn er nog veel meer leuke gifts om jouw partner te geven of om zelf te krijgen. Zoals erotische massagekaarsen, olie of sexy parfums met feromonen.

Stoute adventskalender

Wie is er nu niet dol op een adventskalender? Vol met kleine cadeautjes in de vorm van snoepjes of chocolade. Deze Feel The Magic Shiver kalender is iéts stouter en ondeugender. De kalender verbergt ontzettend veel items die jullie samen kunnen gaan ontdekken. Zoals verschillende luxe speeltjes voor in bed en sensuele massage oliën. Deze adventskalender is luxe verpakt en bevat diverse spannende vakjes om samen te openen.

adventskalender

Kaarsen voor een romantische massage

Van dit sexy cadeau voor stelletjes genieten jullie 2 keer. Ze zijn namelijk niet alleen leuk om te ontvangen of te geven, maar ook om te gebruiken. Bijvoorbeeld in de slaapkamer. Deze erotische massage kaarsen zorgen voor de ultieme ontspanning en hebben een heerlijke geur. Ze vullen elke ruimte met romantiek. Als je de kaars uitblaast, gebruik je de warme etherische olie voor een rustgevende body massage. Dit brengt jullie in hogere sferen.

massagekaarsen

Massageolie

Ook massageolie is leuk om cadeau te geven aan jouw vriend of vriendin. Je kunt deze fijne olie gebruiken om elkaar een ontspannende massage te geven. Kies voor olie met een afrodisiac om jullie zintuigen nog meer te prikkelen. Zoals olie met ylang-ylang of vetiver.

Erotisch kaartspel

Willen jullie beneden al beginnen met de voorbereiding op een sensuele avond? Dan is ook een erotisch spelletje hét ultieme cadeau. Je moet ondeugende vragen beantwoorden, maar ook opdrachten uitvoeren bij of mét elkaar. Wie van jullie houdt dit het langst vol? Wil je liever geen vragen beantwoorden maar opdrachten uitvoeren? Dan kun je ook glow in the dark dobbelstenen cadeau geven. Misschien wel de leukste steentjes in het donker.

Parfums met feromonen voor mannen en vrouwen

Jouw vriendin of vriend is natuurlijk al onweerstaanbaar, maar met dit cadeautje wordt jouw partner nog verleidelijker. Sommige verleidelijke parfums voor vrouwen en mannen zijn verrijkt met feromonen. Dit stofje trekt het tegenovergestelde geslacht aan. Geef haar Secret Orchid of Afrodita cadeau, of verras je vriendin én jezelf met Get Her van Loovara. Parfum of eau de toilette met dit verleidelijke stofje is er natuurlijk ook voor mannen. Het perfecte geurtje dat niet mag ontbreken!

feromonenparfum

Lees ook: Liefdesleven in een sleur? Zo maak je het weer spannend onder de lakens

Beeld: Pexels, Anna Tarazevich