Liefdesleven in een sleur? Zo maak je het weer spannend onder de lakens

erotisch-speelgoed

Dit kun je kopen als je jezelf of een ander wilt verwennen

Valentijnsdag is net achter de rug, maar zeg nou zelf: je kunt jezelf of je partner toch elke dag een opwindend cadeau geven? Er is tegenwoordig ongelofelijk veel mogelijk op het gebied van erotisch speelgoed. Wij zetten een paar leuke, spannende ideeën voor je op een rij.

Dildo’s en vibrators

Waarschijnlijk zijn dildo’s en vibrators het eerste waar je aan denkt als je het erotisch speelgoed hoort. Terecht ook, want op dat gebied zijn er tegenwoordig ongelofelijk veel mogelijkheden. Er zijn dildo’s en vibrators in alle denkbare afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Een optie die de laatste tijd aan populariteit heeft gewonnen en vaak op social media wordt gepromoot, is de clitoris vibrator. Een klein apparaatje dat jou of je partner door middel van drukgolven naar grote hoogtes brengt.

Balletjes, eitjes en anale toys

Naast dildo’s en vibrators zijn er veel verschillende balletjes en eitjes voor in je vagina verkrijgbaar. Al helemaal spannend als je er eentje koopt met afstandsbediening en de bediening aan je partner overlaat. Ook het assortiment aan anale toys is tegenwoordig enorm uitgebreid, van (vibrerende) buttplugs tot anaalkralen en prostaatstimulators. Voor ieder wat wils!

Cadeaus voor mannen

Mannen kunnen natuurlijk ook buttplugs en dildo’s gebruiken, maar wat is er verder mogelijk voor hen? Als je je vriend wilt verrassen, kun je bijvoorbeeld een mooie fleshlight of cockring voor hem kopen. Ook zijn er diverse penispompen en penis sleeves verkrijgbaar waarmee hij extra van jullie samenzijn kan genieten.

Met iemand anders

Wil je samen met je partner aan de slag met leuke speeltjes? Dan kun je bijvoorbeeld een duo vibrator, een massagepakket met kaarsen en oliën, een sexy outfit of speciale positiekussens kopen. Houden jullie wel van ruig en zijn jullie op zoek naar BSDM toys? Bouw het rustig op met bijvoorbeeld handboeien en tepelklemmen. Klaar voor het zwaardere werk? Dan kun je denken aan kuisheidsgordels, vacuümpompen, zwepen van leer of een bondageharnas.

Samen speuren

Erotisch speelgoed is erg persoonlijk, omdat iedereen eigen voorkeuren heeft in de slaapkamer. Ons advies? Begin rustig, ontdek daarmee wat je fijn vindt en bouw het daarna op. Bestel bijvoorbeeld eerst een kleine clitoris vibrator en kijk daarna naar buttplugs en (grotere) dildo’s. Ga je op zoek voor jezelf en een partner? Bespreek met hem of haar wat jullie precies zoeken en ga samen eens online speuren. Misschien leidt alleen de zoektocht al wel tot een goede hoeveelheid voorpret…

Lees ook: Oefeningen om te doen voor meer passie tussen de lakens

Bron: EasyToys | Beeld: Pexels