Shocking: ‘Mijn beste vriendin is getrouwd met haar oudere broer’

getrouwd broer

Hanne weet niet of ze nu nog met haar beste vriendin om kan gaan

Hanne* en Shiva zijn al meer dan zeven jaar beste vriendinnen en delen lief en leed met elkaar. Toch heeft Shiva al die tijd een groot geheim verzwegen voor Hanne. Shiva is namelijk getrouwd met haar oudere broer. Toen Hanne hier onlangs achterkwam, was ze in shock. Ze weet dan ook niet of ze nog met Shiva om kan gaan na het horen van dit geheim… 

Tien jaar ‘getrouwd’

“Shiva is een lieve, aardige, mooie en grappige vrouw. Ze heeft een niet-officiële man, genaamd Milan. De twee zijn al meer dan tien jaar samen”, vertelt Hanne over haar beste vriendin en haar partner. “Ik was echt dol op haar, voordat ik achter haar grote geheim kwam”, gaat de vrouw verder op het forum Reddit.

Oudere broer

Vier weken geleden hielden Hanne en Shiva een filmavondje bij Shiva thuis, waar flink veel alcohol bij kwam kijken. De dames werden behoorlijk dronken, wat vervolgens tot een intensief gesprek leidde. Het viel Hanne door de jaren op dat ze nog nooit familie van Shiva had ontmoet of gesproken. Sterker nog: ze hoorde Shiva hier eigenlijk nooit over praten. “Ik vroeg haar of ze ruzie met haar familie had”, herinnert Hanne zich nog van die avond. “Toen onthulde ze iets walgelijks. Ze vertelde me dat Milan eigenlijk haar oudere – biologische – broer was”, gaat Hanne verder.

In shock

Toen Hanne hoorde dat Shiva ‘getrouwd’ is met haar oudere broer, was ze in shock. “Ik wist niet wat ik hoorde”, aldus de vrouw. Ze wist dan ook niet hoe snel ze naar huis moest gaan. “Shiva riep me nog, maar ik stormde haar huis uit.” Inmiddels is het vier weken later en heeft Hanne nog steeds niet met haar beste vriendin gesproken. “Ik weet niet of ik haar nog in haar ogen aan kan kijken na het horen van haar geheim. Maakt dat mij een slecht persoon?”, vraagt Hanne zich af op het forum. Wat zou jij haar aan willen raden?

*De namen in dit verhaal zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam MrSadisticNight15.

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn religieuze man wil dat ik stop met drinken en roken’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Daniel Foster