Steffi over haar liefdesverklaring aan Roel: ‘Het was zo klungelig’

Steffi

Boer zoekt Vrouw-fans smulden van de liefdesverklaring van Steffi

Heel Nederland hoopte dat hengstenfokker Steffi haar prins op de witte hengst zou vinden tijdens het populaire datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Ze werd tot over haar verliefd op Roel. Kijkers smulden van het moment waarop Steffi de liefde verklaarde aan Roel, maar het stel zelf vond het moment wat minder romantisch.

“Het moment kwam niet helemaal lekker uit de verf”, aldus Roel. 

Liefdesverklaring

Op de dag van de liefde, in de volksmond ook wel bekend als Valentijnsdag, schoven boerin Steffi en haar vriend Roel aan bij Jinek om het nog eens even te hebben over haar liefdesavontuur van vorig jaar. Tijdens het populaire datingprogramma Boer zoekt Vrouw ontmoette ze Roel op wie ze nu stapelverliefd is. De twee zijn al enige tijd een stel, maar voordat ze een stel werden, moest eerst nog het hoge woord eruit, namelijk dat Steffi met Roel verder wilde. Zelf vindt ze dat haar liefdesverklaring niet zo soepel verliep.

‘Klungelig’

Kijkers vonden het prachtig hoe Steffi de liefde verklaarde aan Roel, maar zowel Roel als Steffi vonden het moment “niet helemaal lekker uit de verf komen”, zo verklaart Roel aan Eva Jinek. Steffi valt haar vriend bij. “Het was zo klungelig. Hoe kan dat nou geweldig zijn?” Ook vertelt Steffi dat ze voorzichtig met de gevoelens van Harrold wilde omgaan. Hij kon de twee immers zien vanaf het erf van de boerderij en daarom hield ze zich in. Gelukkig bloeide er een romance op tussen de twee, maar ze moesten hun prille liefde nog een tijdje geheim houden, aangezien de opnames nog op tv moesten komen.

Geheim houden

Wekenlang spraken Steffi en Roel elkaar in het geheim. Steffi’s vrienden waren allemaal op de hoogte van haar deelname, maar ook zij mochten niet weten door wie hun vriendin haar hart sneller ging kloppen. Om te voorkomen dat haar vrienden zagen met wie ze vaak aan het appen was, zette ze Roel daarom onder een andere naam in haar telefoon, namelijk Harrold. Inderdaad, de naam van de andere deelnemer die het schopte tot de finale. “Als ze (haar vrienden, red.) meelazen, dachten ze: ja, het is Harrold geworden.” Inmiddels weten we allemaal dat Steffi voor Roel koos. Gelukkig liep het sprookje ook goed af voor Harrold: ook hij heeft de liefde gevonden.

Lees ook: Harrold uit Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Jinek, KRO NCRV | Beeld: Videostill Jinek