Harrold uit Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

Harrold
Harrold is opnieuw smoorverliefd

Zondagavond zaten 3,4 miljoen kijkers gekluisterd aan de televisie. Het keuzemoment was aangebroken voor Steffi en Michelle. Beide dames hadden twee enorm verliefde heren bij hen op de boerderij zitten, maar er moest een keuze gemaakt worden. Steffi werd smoorverliefd op Roel en dus moest Harrold met een gebroken hart naar huis. Gelukkig heeft hij de draad weer op gepakt en heeft hij inmiddels zelfs een nieuwe vlam.

Het was een flinke teleurstelling voor Harrold.

Steffi

Steffi was helemaal verliefd geworden op Roel en kon dit niet langer verbergen. Op haar eigen wijze vertelde ze dit aan hem. Uit het gesprek bleek dat Roel ook dol was op Steffi en graag met haar door wilde gaan. Nu kwam het moeilijke moment: Steffi moest de smoorverliefde Harrold gaan afwijzen. Gelukkig pikte de altijd goedgezinde Brabander het goed op, ook al ‘huilde hij vanbinnen,’ zoals hij dat beschreef aan Yvon. Harrold gaf toe dat hij de bui al een beetje zag hangen: “Ik had wel in de smiezen dat de gesprekken tussen Steffi en Roel net wat vlotter liepen dan met mij. Dan komt de klap toch iets minder hard aan,” vertelde Harrold tegen Gijs Staverman.

Verliefd

Gelukkig heeft Harrold het liefdesverdriet inmiddels verwerkt en is hij nu aan het daten met een andere vrouw. Hij ontmoette deze dame op een truckfestival in een feesttent. Ze spraken af om op een later moment een terrasje te pakken en kregen zo een relatie. Maar, deze relatie moest goed verborgen worden gehouden. Boer Zoekt Vrouw-kijkers mochten natuurlijk van iets weten. Gelukkig pakte Harrolds nieuwe vriendin het goed op dat hun relatie geheim moest bijven.

Geheim

De vriendin van Harrold heeft zelf goed meegewerkt om het geheim te houden en vond het ook niet erg dat hij had meegedaan aan Boer Zoekt Vrouw. Hij was zelfs eens genoodzaakt om haar voor te stellen als zijn zus omdat mensen hem herkenden in de winkel. Toch zagen de twee tortelduifjes het ook als een voordeel: “Uiteten lag toen wat minder voor de hand dan Chinees halen. En als je samen thuis eet, leer je elkaar toch wat sneller beter kennen,” aldus Harrold.

Lees ook: Zo zien ze kinderen van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostil