Deze sterrenbeelden hebben de grootste seksuele aantrekkingskracht tot elkaar

aantrekkingskracht

Ook astrologie kan iets vertellen over jullie chemie

Iemand kan nog zo lief en aardig zijn, maar als je een relatie met iemand wilt aangaan moet er toch wel sprake zijn van een beetje aantrekkingskracht. In veel relaties – soms getrouwd, soms nog niet getrouwd – wil men toch de lakens met elkaar delen. Benieuwd met welk sterrenbeeld jij de meeste chemie hebt? Wij delen het.

Ram

Een Ram is een gepassioneerde lover en kan het met veel sterrenbeelden goed vinden. Gaat het echter om vuurwerk tussen de lakens? Dan past de Leeuw of de Boogschutter het best bij de Ram.

Stier

Een Stier kan soms een tikkeltje bezitterig zijn, maar is een zeer beminnend persoon. Om die reden passen Kreeften of Vissen goed bij de Stier. Deze sterrenbeelden staan namelijk bekend om hun loyaliteit. Als zij eenmaal doorhebben dat ze hun partner kunnen vertrouwen durven ze ook te experimenteren in de slaapkamer. 

Tweelingen

Als de Tweeling het met een sterrenbeeld uitzonderlijk goed kan vinden tussen de lakens, is dat wel met de Ram. Samen kunnen deze twee sterrenbeelden goed met elkaar experimenteren. Overigens kan de Tweeling het ook goed vinden met de Leeuw en Weegschaal.

Kreeft

Een Kreeft vindt een actief leven in de slaapkamer belangrijk, al betekent het niet dat een Kreeft makkelijk is. Kreeften willen juist ook een emotionele connectie met iemand aangaan. Om die redenen past de Kreeft erg goed bij andere Kreeften, maar ook met de Schorpioen vormt de Kreeft een goede match. 

Leeuw

De Leeuw ontvangt graag veel aandacht en om die reden past de Waterman goed bij de Leeuw. Het klinkt tegenstrijdig, want de Waterman wordt soms gezien als afstandelijk en een Leeuw wil graag begeert worden. De Waterman geeft de Leeuw juist iets om voor te werken en zo kan de Leeuw het hart van de Waterman veroveren. De Waterman zal op diens beurt dan alle liefde geven waar de Leeuw naar op zoek is. Daarnaast passen Rammen en Boogschutters ook goed bij de Leeuw.

Maagd

De Maagd is soms geneigd om wat routinematig te werk te gaan. Daarom is het voor hen zo goed om met iemand samen te zijn die hen goed begrijpt. Het perfecte sterrenbeeld om mee samen te zijn is daarom de Steenbok, die ijverig te werk gaat wanneer de horizontale tango wordt gedanst. Ook iemand met het sterrenbeeld Vissen past goed bij de Maagd. Samen kunnen ze volledig ontspannen in de slaapkamer.

Weegschaal

Wil de Weegschaal met iemand in de koffer duiken? Dan vindt dit sterrenbeeld – zoals eerder gezegd – een ware partner in crime in een Tweeling. Niet alleen matchen ze in de slaapkamer perfect, maar ook op emotioneel gebied. Een Waterman past ook goed bij de Weegschaal. De Waterman heeft een unieke kijk op dingen en kan de Weegschaal niet alleen op seksueel vlak, maar ook op emotioneel vlak dingen bijbrengen.

Schorpioen

De Schorpioen heeft een hoog libido, maar het betekent niet dat de Schorpioen niet kieskeurig is. Schorpioenen willen een intense relatie vol passie en vuurwerk, maar willen ook die mentale verbintenis aangaan. Die vinden ze het beste in mensen met de sterrenbeelden Kreeft of Vissen.

Boogschutter

De Boogschutter is een passievol sterrenbeeld en als de Boogschutter met een Leeuw in de koffer duikt is er gegarandeerd vuurwerk. Ook de Tweeling past goed bij de Boogschutter. Echter, de Boogschutter kan soms wat jaloers uit de hoek komen. Het is daarom voor de Boogschutter belangrijk om van tevoren met zijn of haar bedpartner te bespreken of het gaat om een eenmalig avontuurtje of dat er wel gevoelens voor elkaar zijn.

Steenbok

De Steenbok doet het graag rustig aan voordat ze iemand zomaar toelaat in de slaapkamer. Om die reden past een Stier goed bij de Steenbok. Stieren zullen nooit zelfopgelegde grenzen overschrijden en weten hoe ze romantiek kunnen introduceren in de slaapkamer. Daarnaast past ook de Maagd goed bij de Steenbok.

Waterman

De Waterman is er niet altijd even goed in om zich te uiten wat betreft emotionele of seksuele gevoelens. Om die reden past een Tweeling goed bij de Waterman. De Tweeling voelt goed aan wat een Waterman wel en niet wil. Ook de Leeuw past goed bij de Waterman. De Leeuw doet er alles aan om het hart van de Waterman te veroveren en vindt het mysterieuze van de Waterman woest aantrekkelijk. De Leeuw kan daarom niet wachten om zijn affectie te tonen aan de Waterman.

Vissen

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is creatief in de slaapkamer en durft nieuwe dingen te proberen. De Schorpioen past goed bij Vissen omdat dit sterrenbeeld het aandurft om fantasieën werkelijkheid te maken. Ook Kreeften passen goed bij Vissen.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden zijn de ‘slechtste’ collega’s

Bron: Metro | Beeld: Unsplash