Deze 4 sterrenbeelden zijn de ‘slechtste’ collega’s

slechtste collega's sterrenbeeld

Alles met een korreltje zout natuurlijk

We halen graag even de woorden van Dolly Parton erbij: “Workin’ 9 to 5, what a way to make a livin’. Barely gettin’ by, it’s al takin’ and no givin’.” Tja, het 9 tot 5 leven is niet voor iedereen weggelegd. Velen zouden graag wat minder werken, maar maken toch maar het beste van hun fulltime baan. Er zijn echter ook uitzonderingen op die regel. Deze sterrenbeelden zijn de ‘slechtste’ collega’s. Staat jouw sterrenbeeld ertussen? Hoogtijd om je werkhouding te veranderen en toch maar een tandje bij te zetten.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier kan een tikkeltje lui zijn en ietwat gedemotiveerd. Het is dan ook niet zo gek dat ze regelmatig te laat op de werkvloer verschijnen. Op het werk voeren ze hun taken wel uit, maar doen ze niet meer dan noodzakelijk is. De Stier kan echter wel hard werken als ze ergens gepassioneerd over zijn. Hoewel de Stier niet altijd de meest gemotiveerde collega is, kunnen ze met hun duistere kantoorhumor nog wel vaak de lachers op de hand krijgen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn niet per se slechte collega’s, maar ze kunnen niet goed met autoriteiten omgaan. Ze werken daarom het liefst alleen. Als ze thuiswerken, werken ze dan ook vaak keihard. Niet zo gek dat Tweelingen er dan ook voor kiezen om eigen baas te zijn.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw lift graag mee op het harde werken van anderen. Als er op het werk in teamverband moet worden gewerkt, kiest de Leeuw altijd iemand als partner die keihard werkt. De Leeuw is in de eerste instantie een beetje lui, maar als de Leeuw het goed met je kan vinden, zijn ze bereid om hun schouders er ook onder te zetten.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman is het gelukkigst in zijn of haar vrije tijd. Watermannen werken dan ook om te leven, ze leven niet om te werken. Watermannen vinden het op het werk moeilijk om hun focus te bewaren. Ze wisselen dan ook regelmatig van baan, om hun werkleven wat interessanter te maken. Hoewel ze werken niet altijd even leuk vinden en niet altijd even hard werken, proberen ze het werk wel regelmatig gezellig te maken met hun collega’s.

Lees ook: Dit type broer of zus ben jij op basis van je sterrenbeeld

Bron: YourTango | Beeld: Unsplash