Deze 4 sterrenbeelden zijn het meest romantisch

sterrenbeelden romantisch

Ben jij romantisch aangelegd?

De een uit graag haar liefde met romantische gebaren en weer een ander heeft er geen pap van gegeten. Als het op romantiek aankomt weten sommigen precies wat ze moeten doen om hun geliefde een extra speciaal gevoel te bezorgen. Deze sterrenbeelden weten hoe ze het hart van hun partner keer op keer kunnen veroveren.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn het voorbeeld van romantische sterrenbeelden. Ze kunnen een strandwandeling of een etentje bij kaarslicht omtoveren tot een waar Disneysprookje. Vissen weet precies hoe ze de realiteit naar de achtergrond laten verdwijnen om een magische avond te creëren. Een Vis wil haar partner een goed gevoel geven en dat lukt ze telkens weer.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen worden niet snel verliefd, maar als ze eenmaal verliefd zijn gaan alle remmen los. De Ram doet er alles aan om een lach op het gezicht van haar partner te toveren. Rammen zitten vol passie en dat dragen ze uit in een relatie. Ze laten hun lief dan ook elke dag weten hoe bijzonder diegene voor haar is.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn ontzettend gevoelig. Ze voelen elke emotie intens, dus ook de liefde ervaren ze vurig. Als een Kreeft eenmaal verliefd is, zal diegene dat laten weten. Dit doet de Kreeft niet alleen door een attent cadeautje te kopen, maar ook door iemand aan het lachen te maken. De Kreeft is wat dat betreft een ware romanticus.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok heeft het geheugen van een olifant. Steenbokken onthouden elk jubileum en vieren dit dan ook graag. Ze vinden het belangrijk dat hun geliefde weet dat ze niet voor lief worden genomen. Dit is dan ook de reden dat Steenbokken graag elk jubileum viert. Niet zo gek dat een Steenbok een avondje uit dan ook tot in de details heeft geregeld.

Lees ook: 5 signalen dat je verliefd wordt volgens de wetenschap

Bron: Bolde | Beeld: Unsplash