Onderzoek: Stellen die over dit onderwerp praten zijn gelukkiger

gelukkiger

Je wordt gelukkiger en schept een band!

Er zijn van die dingen die je pas na een of twee jaar met elkaar deelt. Denk bijvoorbeeld aan een scheet laten: zou jij dit snel doen in het bijzijn van je partner? Nee, hè? We snappen je volkomen. Toch heeft het onderwerp dat stellen gelukkiger maakt wel met dat onderwerp te maken. 

Wij moeten ook even aan dit idee wennen.

Bruine beer

Je herkent het vast: je bent bij je nieuwe vriend thuis en dan voel je het… je moet poepen! Oh jee… en nu? Je wil het het liefst nog even ophouden tot je weer thuis bent, maar wat nou als je blijft slapen? Je kunt je bruine beer niet voor eeuwig binnenhouden. Als je op zo’n punt echt last hebt van je stoelgang kan zoiets echt geen pretje zijn en toch moet je het toch gewoon doen. Want juist dat zorgt voor een band en vertrouwen.

Vertrouwen

Uit onderzoek blijkt namelijk dat stelletjes die praten over hun grote boodschap over het algemeen gelukkiger zijn in hun relatie. Het schept namelijk een vorm van vertrouwen en juist dat vertrouwen is heel belangrijk. Je deelt namelijk iets heel intiems en persoonlijks met de ander en dat kunnen ze dikwijls echt wel waarderen. Nu is het niet de bedoeling dat je het over je ontlasting gaat hebben aan de keukentafel, maar het kan echt geen kwaad om eens je drol bij z’n naam te noemen. Happy pooping noemen we dat!

Lees ook: Heftig: Vanessa heeft al 4 jaar geen volledige maaltijd gegeten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia| Beeld: Pxhere