‘Mijn vriendin heeft met een ander gezoend. Moet ik haar nu dumpen?’

gezoend

‘Ze heeft in mijn gezicht gelogen over wat er is gebeurd’

De 24-jarige Justin* en zijn vriendin Fay* zijn drie jaar samen. Nadat zij na een avondje stappen terugkwam met een zuigzoen in haar nek, gingen de alarmbellen af bij Justin. Uiteindelijk gaf ze vol spijt toe dat ze met iemand anders had gezoend. Toch weet Justin nu niet wat hij moet doen.

Avondje uit

“Een paar weken geleden ging mijn vriendin, met wie ik nu drie jaar een relatie heb, een avondje uit”, begint Justin zijn verhaal op het forum Reddit. Ze werd erg dronken, zoals zo vaak gebeurt als ze gaat stappen. Maar toen ze thuiskwam had ze een grote zuigzoen in haar nek”, vertelt hij. “Ik vroeg haar hiernaar, maar ze zei dat ze niet wist hoe het was gebeurd. Ze hield bij hoog en bij laag vol dat ze de waarheid sprak.” Het zat Justin toch niet lekker en hij had het dezelfde avond nog bijna uitgemaakt. “Uiteindelijk besloot ik te vertrouwen op wat ze zei en het te vergeven en vergeten.”

Toegegeven

Niet veel later kwam de waarheid toch boven tafel. “Een paar dagen later vertelde mijn vriendin dat ze die avond inderdaad met iemand had gezoend. Ze zei dat een aantal mannen met wie ze uit was haar op het oog hadden en als ‘doel’ zagen om te veroveren. Terwijl ze de meesten van zich af wist te slaan, was er één die snel naar voren leunde en haar kuste. En zij kuste terug”, vertelt Justin. “Het is een heel knap meisje, dus het verbaast me niet dat mannen het op haar gemunt hadden. Dat gebeurde voor onze relatie ook altijd.”

De waarheid vertellen

Fay was duidelijk radeloos en overstuur vanwege de situatie. “Ze heeft een drankprobleem, al geeft ze dat zelf niet toe”, stelt Justin. “De zoen was echter lang en gepassioneerd genoeg om te resulteren in een zuigzoen. Daarnaast heeft ze in mijn gezicht gelogen over wat er was gebeurd. Het heeft een tijdje geduurd dat ze weer helemaal nuchter was, en zelfs toen moest ze onder druk worden gezet om de waarheid te vertellen.” Het zit de man allemaal niet lekker.

“Ze zei dat ze niets wilde zeggen omdat ze wist dat ze me zou verliezen. Dat geloof ik, maar ik vind het zwak en zielig als je de consequenties van je daden niet onder ogen ziet”, stelt hij.

Relatie weggooien?

Ondanks alles wat er is gebeurd houdt de man zielsveel van Fay. “Ik heb tijd nodig om na te denken over de situatie. Fay heb ik gezegd dat we het binnenkort gaan bespreken. Ik ben bang om een geweldige relatie weg te gooien door iets dat is gebeurd terwijl ze dronken was”, vertelt Justin eerlijk. Op het forum vraagt hij advies: moet hij Fay dumpen of verdient ze een tweede kans?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum deelt de man zijn verhaal onder de naam u/historyy789.

Lees ook: ‘Mijn vriend knoeit met mijn wekker zodat ik me verslaap voor werk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels