Aha! Zó verschoon jij je bed binnen no-time

hoeslaken

Easy peasy!

Het meest rottige klusje ever is toch wel echt het verschonen van je bed. Vaak gaat het nooit in een keer goed, waardoor je zit te prutsen met die vervelende hoekjes. Je kunt dus wel zeggen dat je bed verschonen haast een work-out is, pfoe! Gelukkig zijn er genoeg handige manieren om je bed gemakkelijk te verschonen. Déze is daar eentje van.

Puzzel

Het hoeslaken passend krijgen, is vaak net een puzzel. Hij lijkt bijna te passen, maar zodra je bij de laatste hoek bent, schiet de eerste weer los. Dus draai je het hele laken een kwartslag en begin je weer opnieuw. Als je pech hebt, doet hetzelfde probleem zich weer voor. Pffff… Je zou bijna iemand betalen om het voor je te doen.

Gelukkig hebben we het wereldwijde web waar regelmatig geniale hacks op worden gedeeld. Zo nu weer. Een Australische vrouw kwam erachter hoe je nooit meer hoeft te vechten met het hoeslaken.

Hack

Haar theorie? Komt-ie: het label van het hoeslaken moet altijd linksboven op het matras zitten, of rechtsonder. Op deze manier zouden de andere twee hoeken zonder problemen om het matras heen slaan. Leden van de Facebookgroep waarin ze haar bevinding deelde, stonden versteld. “Omg, dit maakt het zoveel makkelijker” en “Dit is geweldig, bedankt voor het delen”, zijn slechts een greep uit de reacties.

Of haar theorie nou wel of niet klopt, het is in ieder geval het proberen waard. Toch?

Lees ook: Wow: dít moet je zelf bijleggen bij een klusprogramma

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Happy in Shape | Beeld: Pexels