‘Mijn vriendin begon te huilen toen ze hoorde dat haar ex gaat trouwen’

trouwen

‘Ik heb nog nooit iemand zó zien instorten om zijn/haar ex’

Timo* is al een tijdje samen met zijn vriendin Emma. Hij is dolgelukkig met haar en houdt zielsveel van haar. Echter zat Emma voor Timo in een langdurige relatie met haar ex. Als ze dan ook hoort dat haar ex gaat trouwen met een andere vrouw, barst ze in tranen uit. Timo weet niet zo goed wat hij moet doen en is vooral in shock door haar emoties. Op het platform Reddit vraagt hij om advies.

Trouwen

“Om eerlijk te zijn ben ik nog steeds een beetje in shock na wat er gisteren allemaal is gebeurd”, begint Timo zijn verhaal. Timo legt uit dat hij en zijn vriendin Emma gisteravond uit zijn geweest met een paar vriendinnen van Emma, en dat het erg gezellig was. “Ik vond het leuk om naar hun verhalen te luisteren, totdat een van hen zei dat Emma’s ex (waar ze drie jaar een relatie mee heeft gehad) ging trouwen met zijn nieuwe vriendin.” Vanaf dat moment ging het allemaal bergafwaarts volgens Timo.

Instorten

“Toen Emma hoorde dat haar ex ging trouwen werd ze ineens heel erg stil.” Timo zag aan zijn vriendin dat er iets aan de hand was. “Ze werd ineens heel erg boos en barstte daarna in tranen uit. Ik probeerde haar te troosten, en na een paar minuten stopte ze met huilen. Ik merkte op dat iedereen naar me keek, waardoor het voelde alsof ik onder een microscoop lag.” Niet lang daarna besloten Timo en Emma om naar huis te gaan. “Ik probeerde met Emma te praten in de taxi, maar ze gaf aan dat zij ook niet wist wat haar overkwam.”

Advies

Timo begint steeds meer te twijfelen, naarmate hij nadenkt over de reactie van zijn vriendin. “Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik er mee ga zitten. Ik heb nog nooit iemand zó zien instorten omdat iemand waar ze een langdurige relatie mee had, gaat trouwen. Oké, ik snap dat het je kan raken, maar om zo volledig in te storten laat me wel nadenken over onze relatie. Wat zouden jullie mij adviseren?” Wat vind jij dat Timo moet doen?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam throwRAprokac.

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels