Aldi verkoopt vanaf volgende week een adventskalender vol mini-wijntjes!

wijn adventkalender aldi

Beter kunnen we de dagen voor kerst niet aftellen

Velen kennen vast de bekende chocolade-adventskalender nog wel. Een maand voor kerst mag je elke dag een hokje van de kalender openmaken en een chocolaatje eten. Hartstikke leuk voor de kinderen natuurlijk, maar wij volwassenen willen ook wel wat. Daarom is de adventskalender van de Aldi vol met mini-wijntjes nu de ideale uitkomst.

Zelfs op deze manier is het nog acceptabel en te verantwoorden om iedere dag van een wijntje te genieten.

Aldi Nederland

Budgetsupermarkt Aldi komt jaarlijks rond de periode voor kerst met vele leuke aanbiedingen. Om alvast in de stemming te komen, brengen ze volgende week maandag de adventskalender vol met mini-wijntjes uit. Vorig jaar bracht de supermarkt deze adventskalender al uit in Engeland. Helaas voor ons, maar de kalender was toen nog niet in Nederland verkrijgbaar. Gelukkig komt daar dit jaar verandering in en is deze adventskalender met mini-wijntjes vanaf maandag 29 oktober verkrijgbaar bij de Aldi.

24 soorten

In de kalender zitten verschillende soorten wijn, waaronder rode en witte wijn, rosé en prosecco. De soorten wijnen variëren van Merlot tot Chablis, voor ieder wat wils dus! In de kalender zitten 24 verschillende mini-wijntjes. Dit staat ongeveer gelijk aan zes flessen wijn van 75 centiliter. De adventskalender met alle soorten wijn is nu al te bewonderen op de site. Vanaf maandag is de kalender online te bestellen voor €49,99.

Lees ook: Trek de fles maar open: deze wijnsoort past het beste bij jouw sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Aldi | Beeld: Aldi, fotomontage