Fan van Grey’s Anatomy? Dan is déze serie wat voor jou

station 19

Station 19 is een spin-off van Grey’s Anatomy

Het leven van de dokters in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle gaat niet altijd over rozen. In de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy hebben de karakters meermaals te maken met stukgelopen relaties en zenuwslopende, dramatische operaties. Ook zo fan van de serie? Dan vind je deze serie vast ook leuk.

Spin-off

Grey’s Anatomy zal helaas per 3 juli van Videoland verdwijnen. Jep, dat is al heel snel. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. Want de serie Station 19 heeft heel veel weg van Grey’s Anatomy en is als het ware een spin-off van de populaire show. De serie bestaat al sinds 2018 en gaat over het leven van een aantal brandweermannen- en vrouwen in Seattle.

Oude bekenden

Nog niet de link naar een spin-off gelegd? Dr. Ben Warren is brandweerman geworden, nadat hij het ziekenhuis heeft verlaten en hij is dan ook veel te zien in de serie. Sterker nog, we leren hem beter kennen en krijgen een inkijkje in het leven van hem en Miranda Bailey.

Waar te bekijken?

Naast Ben is er nog een ster uit Grey’s Anatomy te zien in Station 19. Niemand minder dan Carina Deluca ga je ook terugzien. Zij heeft een relatie met het hoofd van het brandweerteam, Maya Bishop. En we kunnen alvast verklappen dat er verder in de serie nog veel meer oude bekenden te zien zullen zijn! Station 19 is te zien op Amazon Prime Video.

Lees ook: Nee! Grey’s Anatomy verdwijnt binnen een maand van Videoland

Bron: Beautify | Beeld: Station 19