De baan van je dromen: bezoek 10 kerstmarkten en krijg flink betaald

baan kerstmarkten

We maken geen grapje

De één drukt de kerstliedjes op de radio al weg bij de eerste noot, terwijl de ander eind november z’n huis al volledig heeft toegetakeld met duizend kerstslingers. Herken jij jezelf in deze laatste beschrijving en voel jij je het meest op je gemak tussen de kerstbomen, slingers, dennentakken, glühwein en warme chocomelk? Dan hebben wij jouw droomvacature gevonden.

Voor je het weet ga jij – flink betaald – naar tien verschillende kerstmarkten.

Droombaan

De website ExpoCart is op zoek naar een die-hard kerstfan die zijn of haar hand niet omdraait voor een bezoekje aan een kerstmarkt. De bedoeling is dat je minimaal tien kerstmarkten bezoekt in Engeland, Wales en Schotland. Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een flink salaris op je rekening gestort. Namelijk bijna 60 euro per uur!

Aanmelden

ExpoCart verwacht dat je in de periode van 6 december tot 24 december de kerstmarkten bezoekt. Het is de bedoeling dat je een aantal foto’s maakt, je een beschrijving van minimaal 750 woorden geeft over de kerstmarkt én je een aantal lekkernijen op de kerstmarkt uitprobeert. Hiervoor krijg je – volgens de vacature – een beetje zakgeld in je handen gedrukt. Of er ook nadelen aan zitten? Je moet een stukje reizen, maar in de vacature staat dat een vriend(in) van harte welkom is. Wat een gezellige boel!

Ben je enthousiast? Geef je dan hier op voor de vacature van je dromen. 

Lees ook: 4x de leukste winterjassentrends voor de koude dagen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Unsplash