Woehoe: Renée Zellweger hint naar een vierde Bridget Jones-film!

Bridget

Wij worden hier heel blij van

Fans van Bridget Jones sprongen een gat in de lucht toen de derde film over de blonde, charmante flapuit op het witte doek verscheen. Al snel droomden liefhebbers van Bridget Jones over een vierde deel, maar deze zou er waarschijnlijk niet komen. Echter, er gloort nu een sprankje hoop aan de horizon!

Wij hopen dat het doorgaat!

Geweldige rol
Wij zijn niet de enigen die vurig hopen op een vervolg, ook actrice Renée Zellweger ziet dit wel zitten. De 48-jarige blondine laat aan The Sun weten dat ze het hartstikke leuk zou vinden om nog een keer in de huid van de onhandige Britse te kruipen. De Amerikaanse schone weet namelijk zeker dat er nog een leuk verhaal te vertellen is nu Bridget moeder is én trouwde met de liefde van haar leven. “Dat is juist een heerlijke fase in haar leven. Het is Bridget, dus er zal altijd wel weer drama zijn. Ze is zo volmaakt imperfect”, zegt Renée lovend over het personage. “Ik hoop echt dat ik Bridget nog een keer mag spelen. Ik hou van haar, je kunt zo om haar lachen.”

Daniel Cleaver
Als er een vierde film over Bridget Jones wordt gemaakt, is Hugh Grant (die Daniel Cleaver speelde in deel 1 en 2) wellicht wél van de partij. Hij vond het script van de derde film minder goed dan het boek en wilde daarom niet de rol van Daniel Cleaver op zich nemen. In het derde deel zou Daniel tijdens een vliegtuigcrash om het leven zijn gekomen, maar aan het eind van de derde film blijkt dat hij levend is teruggevonden. Hoe leuk zou het zijn om Daniel Cleaver weer te zien?

Wij hopen met heel ons hart dat er een vierde film komt over Bridget Jones!

 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Flaironline | Beeld: videostill Bridget Jones’s Baby