Droomvacature: Schots gin-bedrijf zoekt een gin-tester

Bonus: je verblijft tijdens de job in een Schots kasteel

Betaald krijgen om verschillende gins te proeven, terwijl je ook nog eens de gelegenheid krijgt om de hoofdstad Edinburgh te verkennen? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de vacature voor deze job staat echt uit! 

Gin-ternship

Gek op gin? Dan ben jij misschien wel degene die het Schotse gin-merk King’s Hill zoekt. Het bedrijf is nu op zoek naar een ‘gin-tern’, want – zo redeneert King’s Hill – de zomer is perfect voor een internship.

Gin-enthousiasteling

“We zijn op zoek naar een gin-enthousiasteling met een passie voor alles wat botanisch is om een zomerse gin-stage aan te gaan”, zo is te lezen in de vacatureomschrijving. Tijdens werkuren bezoek je de Pentland Hills, een prachtige heuvelachtige omgeving ten zuidwesten van Edinburgh, en proef je verschillende bekroonde gins.

Kost en inwoning

Gaat de baan naar jou? Dan hoef je je geen zorgen te maken over een accommodatie. Ook dat wordt voor je geregeld. En hoe! Tijdens de gin-ternship verblijf je in het Dalhousie Castle, een sprookjesachtig kasteel dat 13 kilometer buiten Edinburgh ligt. Je kunt hier heerlijk ontspannen, geniet er elke dag van gin-samples en je krijgt een rondleiding door de distilleerderij. O, én je wordt betaald. Voor je diensten ontvang je namelijk £500, wat neerkomt op €580. Niet gek!

Solliciteren

Lijkt dit je wel wat? Dan roept King’s Hill je op om te solliciteren. “Zou jij jezelf omschrijven als gin-kenner of als een gin-tonic-expert? Dan horen we graag van je!” Solliciteren kan via de website van het gin-bedrijf.

Lees ook: Gek op gin-tonic? Dan ga je dit nieuwe zomerdrankje heerlijk vinden!

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: King’s Hill | Beeld: Fábio Alves (Unsplash)