Deze drie sterrenbeelden kunnen het beste een feestje bouwen

feestje

Een goede reden om iets te vieren!

Het liefst sta je elk weekend op de dansvloer, drink je een lekker drankje en geniet je van elk feestje. Herken je jezelf in deze omschrijving? Deze drie sterrenbeelden zijn échte feestbeesten!

Weegschaal

Vanwege je besluiteloze karakter is een feestje organiseren niet aan jou besteed. Maar naar een feestje toe gaan is één van je favoriete bezigheden. Een Weegschaal is ontzettend ijdel en daarom is de voorbereiding – een outfit uitkiezen, haar en make-up doen – helemaal jouw ding. Daarnaast ben je een open boek en lekker sociaal. Je kan makkelijk een praatje maken met andere mensen en je zorgt al gauw voor de gezelligheid op een feestje. Je hebt elk weekend wel iets leuks om naar uit te kijken en daarom is bevriend zijn met jou al een feestje opzicht.

Leeuw

Een Leeuw is extravert en heeft een open karakter. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en op een feestje lukt je dat goed. Je bent gek op dansen en dankzij je aangeboren leiderschap weet je iedereen de dansvloer op te krijgen. Daarom steel je graag de show en ben je van veraf al te herkennen. We kunnen één ding concluderen: met jou is het nooit saai.

Boogschutter

De tweede naam van een Boogschutter is vrijheid. Tijdens een feestje ga je graag op zoek naar nieuwe, uitdagende en spannende avonturen. Je hebt dan ook veel feestjes in je agenda staan. Vrienden willen jou er graag bij hebben, vanwege je gezelligheid en humor. Je bent de uitnodiging van ieder feestje!

Wij gaan alvast iets bedenken om te vieren.

Lees ook: ‘Met dit sterrenbeeld willen mensen graag op date’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Pexels