Met dit sterrenbeeld willen mensen graag op date

sterrenbeeld date

Het staat in de sterren geschreven!

Sommige mensen lijken net wat extra geluk te hebben in de liefde. Naast dat dit te maken heeft met factoren zoals hoe graag je wil daten en of je ervoor openstaat, heeft het ook te maken met je sterrenbeeld. Lees verder!

Meest gewild

Uit onderzoek van OnePoll blijkt dat één sterrenbeeld heel goed in de markt ligt, namelijk Vissen. Dit is het meest gewilde teken om mee op date te gaan. Dit komt doordat Vissen goede luisteraars zijn en vaak compassie hebben voor hun medemens. Daarnaast zijn ze lief, grappig, goede luisteraars en emotioneel. In het onderzoek heeft 93 procent aangegeven dat ze een date met dit sterrenbeeld zeker zien zitten.

Voor een geslaagde date, is het zeker een goed idee om Vissen te matchen met Kreeften en Schorpioenen – andere Watertekens. Uit onderzoek bleek dit heel goed te werken.

Minst gewild

Maar naast dat een sterrenbeeld het meest gewilde teken is, staat er ook een sterrenbeeld helemaal onderaan: Tweelingen. Zo’n 42 procent van de ondervraagden gaf namelijk aan het karakter van dit teken niet leuk te vinden. Veelvoorkomende karaktertrekken bij Tweelingen zijn snelle verveling, leugenachtig zijn en wispelturigheid. Ook zou de onvoorspelbaarheid in dit sterrenbeeld niet altijd gewaardeerd worden.

Positieve kanten

Voor het onderzoek keken de ondervraagden vooral naar negatieve eigenschappen. Hierdoor lijkt het misschien alsof Tweelingen verschrikkelijke mensen zijn, maar hebben ze ook een hoop positieve kanten. Zo zijn ze creatief, intelligent en avontuurlijk. Een creatieve of avontuurlijke date is dus zeker een goed idee bij dit sterrenbeeld!

Lees ook: Déze sterrenbeelden hebben het beste gevoel voor mode

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels