Deze realityster treedt op tijdens de huishoudbeurs

Deze realityster treedt op op de huishoudbeurs

Louisa Janssen maakt het nieuws bekend op haar Instagram

Louisa Janssen (bekend van het recente seizoen van Echte Meisjes in de Jungle) deelt heugelijk nieuws op haar Instagram-account. Zo laat de 37-jarige realityster weten dat ze dit weekend zal optreden op de huishoudbeurs.

Louisa Janssen op de huishoudbeurs

De realityster maakte gister op haar Instagram stories bekend dat ze zal gaan optreden op de huishoudbeurs. Deze vindt plaats op zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 februari in de RAI in Amsterdam. Louisa zal op beide weekenddagen te zien zijn. De huishoudbeurs is een jaarlijks evenement waar je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen unieke (huishoudelijke) producten. Het is voor velen een populair jaarlijks uitje, maar heeft voor sommigen een nogal stoffig imago. Hoog tijd voor Louisa om de boel wat op te komen spicen, dus!

Louisa Janssen

Louisa en Rowan staan bekend als Nederlands bekendste transgenderkoppel. Zo hebben ze al heel wat leuke programma’s mogen maken, zoals: Louisa & Rowan: Onze Transgender LiefdeLouisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen en Louisa & Rowan: op z’n Gooisch. Ook kwamen de twee veel in het nieuws toen het stel in verwachting was van hun zoontje Mikai middels IVF. Hierin was het aan Rowan om hun kindje te dragen. Onlangs deed Louisa in haar eentje mee aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Hier zorgde ze voor veel ophef toen ze medekandidaat Esmee Ipema door een ruzie in het rijstveld een elleboog uit de kom bezorgde. Ze moest per direct het programma verlaten en bood naderhand haar excuses aan.

Lees ook: Vrouw geeft toe: ‘Ik verpestte express het sollicitatiegesprek van mijn vriend door zijn was niet te doen’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Instagram | Beeld: Brunopress