Vrouw geeft toe: ‘Ik verpestte express het sollicitatiegesprek van mijn vriend door zijn was niet te doen’

Vrouw geeft toe: ''Ik verpestte express het sollicitatiegesprek van mijn vriend door zijn was niet te doen

Eva was behoorlijk pissig op haar vriend

Voor een belangrijk sollicitatiegesprek wil iedereen zich graag netjes kleden. Zo ook de vriend van Eva*. Maar Eva, die de gemakzucht van haar vriend zat was, had zijn was expres niet gedaan. Op het platform Reddit deelt ze haar verhaal. 

Dress to impress

”Meestal doe ik alle was en zorg ik ervoor dat onze flat schoon blijft”, begint ze haar verhaal. ”Woensdag vertelde mijn vriend dat hij een specifieke blazer wilde dragen voor zijn belangrijke sollicitatiegesprek en dat-ie in de wasmand lag om gewassen te worden. Ik doe meestal de was in het weekend omdat ik een voltijdstudent ben en parttime werk, en het doordeweeks dus moeilijk is om tijd vrij te maken om naar de wasserette te gaan. Ik vertelde hem dat ik het donderdagavond zou doen, en dat vond hij oké.”

Geïrriteerd

Wanneer donderdag aanbreekt en Eva thuiskomst van haar werk, vraagt haar vriend – tijdens het spelen van een videogame – ​ meteen wanneer Eva de was gaat doen. ”Hij was waarschijnlijk erg nerveus en wil dat het perfect gaat”, zo vertelt ze. ”Ik ben zo moe van school omdat ik een examen had waar hij me niet eens naar vroeg, dus ik voel me geïrriteerd en zeg dat ik het later na mijn dutje doe.” Hij stemt in en gaat met een vriend een drankje drinken om zijn zenuwen te kalmeren. Let wel, hij heeft niet meer gewerkt vanaf het moment dat hij is afgestudeerd in de herfst, dus sinds eind december helpen zijn ouders hem de huur te betalen totdat hij een baan krijgt.

Was niet gedaan

”Uiteindelijk heb ik, mede omdat ik moe maar ook superpissig was, zijn blazer express niet gewassen. Hij was boos, droeg uiteindelijk iets anders en zei dat ik het voor hem verpest had door niet na te komen wat we afgesproken hadden. Ik dacht dat het misschien wel over zou waaien, aangezien hij zei dat het gesprek nog steeds goed ging ondanks dat ik ‘hem probeerde te saboteren’, maar hij praat nog steeds niet met me. Hij heeft zelfs gezegd dat hij misschien even bij zijn ouders wil gaan logeren.” Eva vraagt zich af: ”Ben ik echt zo hard geweest?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam frog_grlz.

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels