Dit is jouw ideale vakantiebestemming volgens je sterrenbeeld

vakantiebestemming sterrenbeeld

Lijkt het je wat?

De een is dolgelukkig tijdens een zonvakantie en weer een ander zoekt liever de sneeuw op. Sommigen wanen zich graag in luxe tijdens hun reisje en weer anderen gaan het liefst op avontuur in de jungle. Iedereen heeft weer een andere droomvakantie, maar welke vakantie of bestemming past het best bij jou volgens je sterrenbeeld?

Ram (20 maart – 19 april)

Rammen houden van de zon, maar dat is niet het allerbelangrijkste voor hun vakantie. Ze gaan tijdens hun welverdiende vrije dagen het liefst op expeditie en avontuur. Gelukkig is het geen onmogelijke opgave om een zonvakantie te combineren met een actieve vakantie. Voor de Ram zijn landen als Griekenland, Italië en Hawaii ideale vakantielanden.

Stier (20 april – 20 mei)

In het alledaagse leven vinden Stieren het lekker om te genieten van de rust. Als ze op vakantie gaan geldt echter het tegenovergestelde. Ze vinden het fantastisch om de drukte op te zoeken, dit vinden ze in een wereldstad. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vakantie naar Parijs (Frankrijk), Las Vegas (Nevada, Amerika) of Tokyo (Japan).

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen hunkeren naar water. Als ze ergens kunnen zwemmen of kunnen varen zijn ze in hun element. Tweelingen boeken dan ook graag vakanties naar Miami (Amerika), Brazilië, Zwitserland en Italië.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften genieten van hun tijd thuis, maar vinden het ook heerlijk om op vakantie te gaan. Ze vinden het leuk om nieuwe ervaringen op te doen en staan open voor een spirituele reis. Kijk dus eens naar bestemmingen als India, Tibet (China) of Vaticaanstad.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen laten hun ogen graag strelen door uitzichten op glorieuze landschappen. Bovendien houden ze van de zon. Leeuwen hebben dan ook de tijd van hun leven op plekken als Californië (Amerika), Atlanta (Amerika) en Quebec (Canada).

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is wel te porren voor een cruise. Hoewel het leuk is om een cruise aan de andere kant van de wereld te doen (denk aan Mexico of Zuid-Amerika), zijn er ook genoeg leuke cruisetochten in Europa. Zo is een cruise in Noorwegen of Engeland ook enorm leuk!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen gunnen zichzelf niet altijd het plezier om op vakantie te gaan. Ze hebben veel verantwoordelijkheden die ze serieus nemen. Als ze dan op vakantie gaan, snuiven ze het liefst cultuur. Een vakantie buiten Europa is voor hen dan ook niet noodzakelijk. Zo kunnen ze het grootste plezier beleven in Tsjechië, Italië, Frankrijk of België.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen vinden het leuk om naar een vakantiebestemming te gaan die niet voor de hand ligt. Ook houden ze van actieve vakanties. Ze zoeken het avontuur dan ook graag op in landen als Rusland en Korea.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters vinden het leuk om cultuur te snuiven, maar de Boogschutter is heel easy going als het aankomt op de vakantiebestemming. Boogschutters zijn zowel in de stad tevreden als in de middle of nowhere. Boek een vakantie met ze naar Toscana (Italië), Engeland, Zweden of Japan en ze hebben hoe dan ook de tijd van hun leven.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Entertainment op vakantie is voor de Steenbok heel belangrijk. Ze leven dan ook onder het mom the sky is the limit. Ze gaan niet al te vaak op vakantie, maar als ze op vakante gaan, pakken ze groots uit. Ze kijken dan ook naar vakanties naar de Amerikaanse plekken Las Vegas, New Orleans, San Francisco of het Canadese Montreal.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen kunnen niet goed stilzitten en zoeken dan ook graag het avontuur op. In het dagelijkse leven slagen ze er altijd wel in om op expeditie te gaan in eigen stad. Als ze vakantie hebben doen ze dat graag in een grote stad als New York City, Atlanta (Georgia, Amerika), Londen (Engeland) of Quebec (Canada).

Vissen (19 februari – 10 maart)

Vissen zijn dol op lekker eten. Als ze op vakantie gaan, stippelen ze dan ook al uit bij welke restaurants ze willen eten. Ze kunnen hun hart ophalen in steden als Praag, Milaan, Berlijn en New York.

Lees ook: Dit type broer of zus ben jij op basis van je sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Unsplash