Dit type broer of zus ben jij op basis van je sterrenbeeld

broer zus sterrenbeeld

De band tussen broers en zussen is een hele bijzondere

Broers en zussen. Je kunt ze soms wel achter het behang plakken, maar over het algemeen mogen we ons gelukkig prijzen met ze. Jullie delen hoogstwaarschijnlijk dezelfde jeugdherinneringen en hebben samen mooie en minder mooie momenten meegemaakt. Of je het nu goed met je broer of zus kunt vinden of niet, jullie band is in elk geval een hele bijzondere. Zo heeft iedere broer of zus ook weer zijn of haar eigen rol binnen jullie gezin. Heb je er weleens bij stilgestaan wat voor type broer of zus jij zelf bent? Dit zegt je sterrenbeeld erover.

En, klopt het?

Ram (21 maart t/m 19 april)

Jij bent de broer/zus die een verhitte discussie niet uit de weg gaat. Je houdt ervan om te debatteren en je broers en zussen te overtuigen van jouw gelijk. Toch neem je deze discussies niet al te serieus, het is voor jou meer een vorm van dollen. Ook al voelen je broers of zussen zich er soms door aangevallen, jij haalt er graag je lolletje uit.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Jij bent de koppige van het stel. Wanneer jouw broer of zus iets doet wat jou irriteert, koester je nog een lange tijd wrok. Lenen ze jouw shirt zonder het te vragen, of schreeuwen ze tegen je? Dan praat je een tijd niet met ze.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Jij steekt maar wat graag de draak met je broers en zussen en je daagt ze continu uit. Je kent per slot van rekening al hun onzekerheden en merkwaardige karaktertrekjes, dus waarom zou je ze er niet mee plagen? Soms kun je hierin wat te ver gaan en ze publiekelijk voor schut zetten, maar ondanks alles houden jullie heel veel van elkaar.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Jij bent de broer/zus die teleurgesteld raakt als er niemand thuis is. Voor jou is familie erg belangrijk, dus je neemt je rol als broer/zus dan ook heel serieus. Je wilt een sterke band met je broers en zussen, dus je kunt van streek raken wanneer zij geen tijd vrijmaken voor familie. Je hebt soms dan ook het gevoel dat jij jullie relatie belangrijker vindt dan zij.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2