Dit kerstliedje past het allerbeste bij jouw sterrenbeeld

kerstnummer

Dit kerstnummer is jou op het lijf geschreven!

Het is bijna december; dat houdt in dat de kerstboom opgezet mag worden, er overal kerstlichtjes zullen verschijnen en we onze collega’s op kantoor weer mogen irriteren met de nodige kerstliedjes. Maar hoe maak je nu een keuze uit die enorme hoeveelheid kerstliederen? 

Er is dus een kerstliedje dat het beste bij je sterrenbeeld past!

Steenbok
22 december tot 19 januari

Jouw nummer: Band Aid – Do They Know It’s Christmas?

Als echte serieuze steenbok houd jij wel van kerst, maar niet om alle tierelantijntjes, versieringen en cadeautjes. Jij geeft om kerst omdat het de tijd van het jaar is om iets voor een ander te doen. Een kerstnummer met iets meer diepgang zoals die van Band Aid past dan ook heel goed bij jou.

Waterman
20 januari tot 18 februari


Jouw nummer: Sia – Santa’s Coming For Us

Jij, Waterman, bent een eigenzinnig en bovenal origineel persoon. Die kerstklassiekers van Mariah Carey en Wham! laat jij liever aan je voorbijgaan en Michael Bublé die ieder jaar onder zijn steen vandaan komt voor kerst mag van jou wel onder zijn steen blijven zitten. De nieuwste en meest originele kerstliedjes; dat is waar jij van houdt.

Vissen
19 februari tot 20 maart


Jouw nummer: Britney Spears – My Only Wish (This Year)

Jij bent als Vis een wispelturig typje: je wilt altijd weer wat anders maar weet tegelijkertijd eigenlijk helemaal niet wat je wilt. Britney, in tegenstelling tot jou, weet dat wel: ze wil maar één ding deze kerst. Misschien dat haar vastberadenheid je wat inspiratie kan geven…

Ram
21 maart tot 19 april

Jouw nummer: Train – Shake Up Christmas

De Ram houdt enorm van avontuur. Het liefste heb jij dat je dagen er niet hetzelfde uitzien en doe jij er alles aan om te voorkomen dat de sleur erin komt. Het nummer van Train, waarin hij zingt over het omgooien van kerst, past dan ook perfect bij je.

Stier
20 april tot 20 mei


Jouw nummer: Andy Williams – It’s the Most Wonderful Time of the Year

Kerst is voor jou misschien wel het beste wat je het hele jaar overkomt. Als kerst net is afgelopen, begin jij bij wijze van spreken alweer met aftellen. Als november is aangebroken ben jij niet te stoppen; het duurt dan immers nog maar een kleine twee maanden. Het nummer It’s the Most Wonderful Time of the Year is jou dan ook op het lijf geschreven.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jouw nummer: Jackson 5 – Santa Claus Is Comin’ To Town

Jij bent als Tweeling een rasechte optimist en altijd enthousiast. Soms zó enthousiast, dat mensen niet geloven dat je oprecht bent. Omdat jij zo ontzettend enthousiast bent, past er ook een heel vrolijk kerstnummer bij je.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jouw nummer: Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You

Kerst draait volgens jou om niets meer en niets minder dan liefde. Liefde voor elkaar; dat is wat jij de echte kerstgedachte vindt. Heb je de ware liefde wel gevonden, dan is dit nummer voor diegene. Heb je geen partner, dan zing je dit liefdevolle nummer gewoon voor je familie.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Jouw nummer: Kylie Minogue – Santa Baby

Ja de Leeuw. De Leeuw is een regelrechte flirt en houdt ervan dat mensen tijdens kerst samenkomen. Want, misschien kom je dan nog wel een leuk iemand tegen! Voor jou dan ook een nummer dat net zo flirty is als jij dat bent.

Maagd
23 augustus tot 22 september


Jouw nummer: Chris Rea – Driving Home For Christmas

Jij bent van nature een persoon dat wel houdt van een beetje regelmaat en van tradities. Kerst moet vooral met een mooie versierde boom zijn, je hele familie moet erbij zijn en er moet een gourmetstel op tafel staan. En, misschien nog wel het allerbelangrijkste; jij vindt dat je met kerst thuis hoort te zijn. Het nummer van Chris Rea past dan ook perfect bij jou.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jouw nummer: Band Aid – Do They Know It’s Christmas?

Weegschalen zijn echte diplomaten en weten hoe ze dingen vanuit een ander zijn perspectief moeten zien. Weegschalen willen dingen altijd goed maken en willen dat iedereen harmonieus met elkaar samenleeft. Het nummer Do They Know It’s Christmas is jou dan ook op het lijf geschreven.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jouw nummer: Wham! – Last Christmas

Oh Schorpioen toch, jij bent gezegend (en soms vervloekt) met hele intense emoties. Jij kunt extreem blij, maar ook extreem verdrietig zijn, bijvoorbeeld wanneer je hart is gebroken. Het nummer van Wham! is dan ook perfect voor jou.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jouw nummer: Bianca Ryan – Couldn’t It Be Christmas Everyday?

Ja, jij vraagt je oprecht af of het niet iedere dag kerst kan zijn. Jij bent – op eigenlijk ieder moment van het jaar – klaar voor de kerstdagen. Het nummer Couldn’t It Be Christmas Everyday past dan ook heel goed bij jou.

Dit vind je misschien ook leuk: dít zijn de mooiste kerstmarkten binnen Europa

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels