Amerikanen erg onder de indruk van Glennis Grace: ‘Ze is geweldig!’

Glennis Grace

Op Twitter sprak televisiekijkend Amerika vol lof over ‘onze’ Glennis

In Nederland wisten we het al, maar ook de Amerikanen zijn nu overtuigd van het zangtalent van Glennis Grace. De brunette deed auditie voor het bekende televisieprogramma America’s Got Talent en ze blies niet alleen de jury omver, maar ook de mensen thuis. En die laatste groep deelde maar wat graag op internet hoe ze over de 40-jarige denken.

Alleen maar complimenten voor Glennis.

Staande ovatie

De opnames van America’s Got Talent waren al verscheiden weken geleden, maar pas sinds enkele dagen is de video te zien waarin Glennis het nummer Run to you van Whitney Houston ten gehore bracht. Ze ontving een staande ovatie van zowel het publiek als de jury, maar ook de kijkers thuis waren meteen onder de indruk van de Ladies of Soul-zangeres.

Gouden buzzer

Over een ding was de kijker thuis wel verontwaardigd: waarom kreeg Glennis Grace geen golden buzzer? Tijdens het populaire programma kan de jury een golden buzzer geven aan artiesten waarvan ze zo erg onder de indruk zijn en daarmee is de artiest in kwestie direct door naar de liveshows. Maar een ding is volgens de Amerikanen zeker: Glennis gaat ver komen.

Lees ook: Wat staat de tijd haar goed: Marco Borsato deelt prachtige foto van tienerdochter

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: Videostill America’s Got Talent