Wat een knapperd: zo ziet de vriend van Eva Jinek eruit

Eva Jinek

Eva Jinek is dolgelukkig in de liefde

De carrière van de Amerikaans-Nederlandse Eva Jinek gaat beter dan ooit. Ze heeft haar eigen talkshow, won de Zilveren Televizier-ster en werd onlangs uitgeroepen tot Woman of the Year door tijdschrift Harpers Bazaar. Haar programma haalt RTL Late Night al tijden ruim in qua kijkcijfers. Kortom: het carrièregeluk kan niet op voor de blonde presentatrice. 

Ook in de liefde gaat het geweldig met Eva.

Warme gevoelens

Ze heeft tijdens haar reis door Amerika voor het programma De Verenigde Staten van Eva warme gevoelens gekregen voor producer Dexter die met haar meereisde. Eenmaal in Nederland werden de tortelduifjes al snel samen gespot. Al gauw werd de relatie opgepikt door de media en kon de presentatrice haar nieuwe liefde niet meer verbergen. Inmiddels is het stel al een tijdje gelukkig met elkaar en verwelkomen ze zelfs een zoontje! Waar Eva vroeger vooral bekende Nederlanders aan haar zijde had, datet ze nu met een man die achter de schermen werkt. Tv-bioloog Freek Vonk en oud-advocaat Bram Moskowicz gingen Dexter voor.

Nou, wij snappen de gevoelens van Eva voor Dexter wel, want het is een bijzonder knappe man om te zien. De tortelduifjes zien er in ieder geval heel gelukkig uit, wij zijn blij voor Eva!

Eva Jinek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Hollandse Hoogte Leo Vogelzang, Videostill