Ons hart smelt: Egbert (90) uit ‘De wereld volgens 80-jarigen’ windt alle kijkers om zijn vinger

Egbert

Egbert heeft ons hart gestolen

Woensdagavond maakte de Nederlandse kijker kennis met de 90-jarige Egbert in het programma De wereld volgens 80-jarigen. De vrolijke, levenslustige man moest op een gegeven moment even een traantje wegpinken en wij hebben hem in ons hart gesloten.

“Kan ik Egbert adopteren? Wat een lieve man!”

De wereld volgens 80-jarigen

In het fantastische programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de moderne wereld onder de loep door deze moderne gewoontes voor te leggen aan acht bejaarden: wat vinden zij eigenlijk van deze wereld en gewoontes? De ouderen wonen een maand in een hypermodern huis en worden vergezeld door hippe jongeren. Ze maken kennis met de nieuwste trends en gadgets van de moderne tijd en geven daarover hun mening.

Egbert

Woensdagavond was het de beurt aan de religieuze Egbert. Egbert (90) staat in zijn woonplek Biddinghuizen bekend als bakker Tiedema. Bakker zijn is zijn werk en tevens zijn grootste hobby. Hij is de oudste deelnemer van het programma maar is nog ontzettend actief en staat met zijn positieve houding nog vol in het leven. Iedere week is hij in de kerk te vinden, hij zit bij verschillende kaartclubs en houdt zijn eigen huishouden op orde. Maar niet altijd is hij vrolijk: als hij samen met Viktor in de kerk zit pinkt hij een traantje weg als hij terugdenkt over zijn huwelijk.

De kijker was ontzettend positief over Egbert en wij moeten zeggen: hij heeft ons hart ook gestolen!

Vanavond om 20.30 een nieuwe aflevering! #dewereldvolgens

Een bericht gedeeld door De wereld volgens Egbert (@dewereldvolgensegbert) op

Lees ook: Schokkend: kindermake-up kan verschrikkelijke verwondingen veroorzaken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill