Wow: ‘Blue Lagoon’- actrice Brooke Shields (52) heeft nog steeds een fantastisch bikinilijf!

Brooke Shields

Wij zijn lichtelijk jaloers

Zodra we ouder worden gaat alles een beetje hangen en kunnen we toch niet meer zoveel eten als we eerst altijd deden zonder kilo’s aan te komen. Iets waar Blue Lagoon actrice Brooke Shields zichtbaar niet zoveel moeite mee heeft… 

Want wauw: wat een prachtig lichaam!

Blue Lagoon

Wie kent de fantastische film Blue Lagoon niet? De populaire speelfilm uit 1980 met Brooke Shields en Christopher Atkins werd geregisseerd door Randal Keiser en is ontzettend populair: er zijn maar weinig mensen die de film nooit hebben gezien. De film gaat over twee jonge kinderen die op een tropisch eiland belanden na een schipbreuk samen met de kok van het schip. De kinderen groeien onwetend op en begrijpen niets van seksualiteit en ontdekken dit samen.

Laundry day, #thebluelagoon style.

Een bericht gedeeld door Brooke Shields (@brookeshields) op

Bikinilijf

Actrice Brooke Shields vertolkte de rol van Emmeline, één van de hoofdrollen van de film. Inmiddels zijn we ruim 35 jaar verder en het moet gezegd worden: de actrice ziet er nog steeds prachtig uit in bikini. Wat een lichaam! De nu 53-jarige actrice is op vakantie op een bijna net zo tropische plek als de blue lagoon en zet een kiekje van zichzelf in bikini op Instagram. Haar volgers zijn lyrisch: “Je ziet er nog steeds fantastisch uit,” klinkt het in de reacties. Wij kunnen het er alleen maar mee eens zijn!

Bikini life in paradise 🌴

Een bericht gedeeld door Brooke Shields (@brookeshields) op

Lees ook: Schokkend: kindermake-up kan verschrikkelijke verwondingen veroorzaken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill