Fijn Kerstmis, Dreuzels: er komt een Harry Potter-adventskalender!

Kerst

Deze adventskalender wil elke Harry Potter-fan hebben

Harry Potter-sjaals, -toverstafjes, -pyjama’s en zelfs bezemstelen worden door de Harry Potter-liefhebber in huis gehaald. En waarom zou kerst daarop een uitzondering zijn? Menig J.K. Rowling-fan nipt tijdens deze tijd van het jaar graag aan boterbier en zou het liefst nóg meer Harry Potter in huis halen. Hoe je dat kunt doen? Met deze adventskalender!

Hier kun je geen genoeg van hebben!

Adventskalender
Chocolaatjes in een adventskalender is leuk hoor, maar laten we even eerlijk zijn: echt kwaliteitschocolade is het niet. Daarom vinden we de Harry Potter-adventskalender des te leuk. Achter de hokjes zitten namelijk sokken verstopt! Iets waar je wat ons betreft geen genoeg van kunt hebben.

12 days
Sokken, we zijn ze eigenlijk altijd kwijt. Daarom is deze adventskalender ideaal, die overigens een heel toepasselijke naam heeft gekregen, namelijk 12 days of socks. De sokken hebben uiteraard ook allemaal een leuk printje, waardoor je er altijd magisch bijloopt. Helaas is de adventskalender alleen verkrijgbaar bij de Target in Amerika, maar de Dreuzels die de magie van het internet een beetje onder de knie hebben, kunnen ‘m misschien ook op andere manieren bemachtigen.

Lees ook: Onderzoek wijst uit: gemene vriendinnen zijn de beste vriendinnen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Videostill, Target