Shrek ben jij dat? Deze vrouw sloeg groen uit na het gebruiken van zelfbruiner

Shrek

Durf jij nu nog zelfbruiner te gebruiken?

We mogen nog steeds genieten van zomerse temperaturen en dat betekent dat we de korte broeken en rokjes nog lang niet hoeven op te ruimen. Helaas heeft niet iedereen de gelegenheid gehad om bruin te worden, omdat ze bijvoorbeeld moesten werken. Die melkflessen onder je outfit zijn een doorn in het oog. Gelukkig is daar onze beste vriend de zelfbruiner.

Alleen was de zelfbruiner voor deze vrouw haar grootste vijand…

Zelfbruinerfiasco

Dat het weleens mis kan gaan met de zelfbruiner moge duidelijk zijn. Als je een plek op je been hebt overgeslagen of als je te veel crème hebt gebruikt kan het resultaat behoorlijk tegenvallen. Deze voorbeelden vallen echter nog mee. Het zelfbruinerfiasco van de Britse Danni Bruce (20) spande de kroon. Na het gebruik van de zelfbruiner werd ze namelijk helemaal groen!

Darker than dark

Het was niet de eerste keer dat Danni een zelfbruiner gebruikte. Ze wist daarom precies wat ze deed toen ze de substantie uit het flesje ‘darker than dark’ op haar huid smeerde. Na vijf minuten zag ze al een verschil, maar helaas niet het verschil dat ze wilde zien. Ze was compleet groen geworden!

Paniek

Aan de Briste krant Daily Mail doet de twintiger haar verhaal. “Ik raakte compleet in paniek. Ik keek in de spiegel en mijn hele borst was groen.” Ook haar gezicht, armen en handen kregen de Shrek-look. Ondanks dat ze zich erg schaamt en zich in huis verstopt, zette ze haar gêne aan de kant om anderen te waarschuwen voor de zelfbruiner. Ze raadt aan om altijd de houdbaarheidsdatum te controleren en om de dop er even af te draaien. Op Facebook deelt ze de foto’s van haar ‘transformatie’. Mensen noemen haar vaak The Hulk of Shrek. Gelukkig kan Danni er wel om lachen.


Hoewel Danni’s gezicht op heel veel nieuwssites te zien is over de hele wereld, stapt ze voorlopig nog niet de deur uit. Ze wil nog even wachten tot ze er normaler uitziet.

Lees ook: Met deze methode heb jij nat het scheren supergladde benen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Daily mail | Beeld: Facebook