Goed nieuws: al déze leuke films en series zijn vanaf februari te zien op Netflix!

Netflix

Wederom weer genoeg kijkplezier in de maand februari

In januari werden al een hoop nieuwe films en series op Netflix gereleased. Onder andere de bekende hitserie Friends die in januari werd toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst zorgde voor veel positieve reacties. Nu is het tijd voor een nieuwe maand; dus veel nieuwe films en series!

Zo raken we nooit uitgekeken met al die leuke films en series.

Uitgebreide lijst
Al het nieuws rondom de streamingsdienst wordt meestal direct gedeeld op de website Netflix-Nederland.nl. Ook nu kwam de website met een uitgebreide lijst met alle films en series die we in de maand februari kunnen verwachten. We kunnen maar één ding zeggen: wij kunnen niet wachten tot het februari is!

  • Love Actually (01-02): ja oké, de meesten associëren deze film met de kerstperiode, maar toch is én blijft het een heerlijke feel good film.
  • Definitely, Maybe (01-02): en nóg zo’n heerlijke romcom. Laten we eerlijk zijn; wat is er nou leuker om te zien dan de knappe Ryan Reynolds als een van de leukste vaders ooit.
  • When We First Met (09-02): een spiksplinternieuwe romantische film waarvan we niet kunnen wachten om deze te bewonderen!
  • Everything Sucks! (16-02): het eerste seizoen van deze nieuwe serie waarin we teruggaan naar het jaar 1996, zal midfebruari erop staan.
  • Ugly Delicious (23-02): nog een compleet nieuwe serie die de echte kookfanaten onder ons vast fantastisch gaan vinden. Netflix krijgt een eigen kookprogramma waar we nu al honger van krijgen.
  • Wekelijks terugkerende afleveringen: en de series waarvan we wekelijks weer een gloednieuwe aflevering van kunnen verwachten zijn onder andere: Riverdale, Dynasty en The Good Place.

De complete lijst voor de maand februari op Netflix vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk: Dit zijn de tien beste misdaadseries op Netflix. Spanning gegarandeerd!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: Pixabay, Netflix