Op zoek naar een nieuwe haarkleur voor de winter? Probeer dan deze glühwein-haarkleur!

gluhwein

De dieprode glühwein-haarkleur is perfect voor de gezellige feestdagen!

Onze kleding voor de feestdagen wordt door ons elk jaar weer met veel precisie uitgezocht. Vaak maak je het geheel af met een aantal mooie accessoires zoals sieraden en een chique handtas. Maar waarom zouden onze lokken ook niet een mini make-over krijgen? Wedden dat jij met deze bijzondere glühwein haarkleur gegarandeerd de show steelt tijdens de feestdagen? 

Deze trend zal je genoeg inspiratie geven om eens voor een totaal andere kleur te gaan!

Glühwein
De rode wijn met cognac, sinaasappel en kruiden genaamd glühwein inspireerden vele haarstylisten over de hele wereld. Vanaf nu kunnen wij deze winter dus niet alleen genieten van dit heerlijke, winterse drankje, ook wordt het een plezier om naar te kijken.

Huidtinten
Hoe de haarstylisten deze haarkleur geïnspireerd door glühwein omschrijven? Een dieprode bessen-tint met ondertonen van kaneel en sinaasappel. Nog een voordeel van deze haarkleur: de kleur is redelijk aan te passen op jouw huidtint. Heb je bijvoorbeeld een wat lichtere huid? Dan kun je het beste voor een lichte bessenkleur gaan. Juist een donkere huidtint? Dan passen de rijkere merlot-tinten beter bij jou.

Gorgeous Pinot noir hue 🍷🔥 @mackpaintedthat #beautylaunchpad

Een bericht gedeeld door Beauty Launchpad (@beautylaunchpad) op

Lees ook: Vrouwen met rood haar opgelet: dit vertelt jullie haarkleur over je levensverwachting!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

 Bron: Libelle | Beeld: Instagram