Goed nieuws voor degenen die weleens een onhandig berichtje via WhatsApp hebben gestuurd!

WhatsApp
Het is eindelijk zover!

Het is iedereen weleens overkomen. Gierend van het lachen wil je je vriendin Johanna een berichtje sturen, maar je komt er vervolgens verschrikt achter dat je je baas Johan dat berichtje stuurde. Met het schaamrood op je wangen zie je je baas de volgende dag en bied je nogmaals je excuses aan voor je berichtje. Gelukkig is dit een gênant scenario dat in de toekomst niet meer hoeft voor te komen. Vanaf nu is het mogelijk om WhatsApp-berichten te verwijderen. Hallelujah!

Geen probleem als je nog moet bijkomen van de schrik. WhatApp geeft je zeven minuten de tijd om het bericht te verwijderen.

Verwijderen 
Vandaag bracht WhatsApp het heuglijke nieuws naar buiten dat het mogelijk is om berichten te verwijderen. De ontvanger krijgt in dit geval enkel het bericht ‘Dit bericht is verwijderd’ te zien. Om het bericht te verwijderen, moet je het bericht ingedrukt houden en kun je vervolgens in het menu de knop ‘verwijderen’ indrukken. Ook kun je meerdere berichten selecteren en verwijderen. Dit is mogelijk in zowel een groepsapp als in een individuele app. Je kunt het bericht binnen zeven minuten verwijderen voor iedereen. Zijn de zeven minuten verstreken? Dan moet je helaas op de blaren zitten.

Let op!
Wil je het bericht succesvol verwijderen? Dan moet zowel jij als de ontvanger de nieuwste versie van WhatApp voor iPhone, Windows Phone of Android hebben. Snel updaten die boel dus! 

Lees ook: Hamburgerfans opgelet! Deze cheesburger-ovenschotel is je droom!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: WhatsApp | Beeld: Pixabay