Het staat in de sterren: de drie grappigste sterrenbeelden zijn bekend

sterrenbeeld

Sommige mensen zijn net wat grappiger dan anderen

Een ijzige stilte wanneer je een grapje maakt of een lachsalvo wanneer je met een scherpe inhaker komt. Sommigen weten precies hoe ze de lachspieren van anderen aan het werk zetten en anderen hebben daar wat meer moeite mee. Je sterrenbeeld kan je daar wat meer over vertellen. Mensen met deze drie sterrenbeelden zijn namelijk het grappigst.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als iemand goed is in grappen tappen, is het wel de Boogschutter. Dit sterrenbeeld is met haar vele scherpe grappen de ideale gangmaker op feesten en partijen. Tranen rollen al snel over de wangen van gasten wanneer de Boogschutter aan het woord is.

Weegschaal (21 september – 23 oktober)

Niet iedereen die van een beetje sarcasme houdt is grappig, maar de Weegschaal weet precies op welk moment een beetje sarcasme wel gepast is. Gepaste spotternij van de Weegschaal kan een bedrukte sfeer binnen een mum van tijd een stuk luchtiger maken.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Voor een beetje donkere humor moet je bij de Schorpioen zijn. Dit sterrenbeeld is niet bang om af en toe een grapje te maken dat een beetje grof of zelfs tegen het randje van ongepast aan is. Schorpioen, zorg er wel voor dat je niet te lang doorgaat met het maken van donkere grapjes. Hoewel veel mensen het grappig vinden, kan niet iedereen het altijd waarderen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden worden sneller verliefd en dit is de reden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pixabay