Herfstdipje? Hiervan krijg je volgens je sterrenbeeld weer energie

herfstdipje sterrenbeeld

Wat kun je het beste doen tegen dat dipje?

De herfst is weer begonnen en dat betekent dat de dagen korter en donkerder worden. Dat je hierdoor af en toe wat minder energie hebt, is helemaal niet raar. Het gebrek aan vitamine D en de kou eisen simpelweg hun tol. Wat kun je volgens je sterrenbeeld het beste doen om van je herfstdipje af te komen? Dit is waarvan jij weer energie krijgt.

Waardoor laad jij weer op?

Ram (21 maart – 19 april): sporten

De ram is een beweeglijk sterrenbeeld, met een flinke dosis energie. De beste manier voor een ram om uit een herfstdipje te komen, is dan ook door te sporten. Dus hup: gebruik die energie en breng een bezoekje aan de sportschool! Wedden dat je je een stuk beter zal voelen?

Stier (20 april – 20 mei): winkelen

Een stier kan heel gelukkig worden van het kijken naar mooie dingen. Stieren zijn namelijk erg visueel ingesteld. Een dagje rondstruinen in het winkelcentrum kan daarom wonderen doen voor je humeur, zelfs als je niets koopt! De inspiratie alleen is al genoeg om je weer energie te geven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): de slappe lach

De sociale tweelingen heeft een natuurlijk gevoel voor humor en doet niets liever dan een potje lachen met vriendinnen. Plan een avondje met je besties en haal de een na de andere hilarische herinnering op. Binnen no time ben jij weer helemaal de oude!

Kreeft (21 juni – 22 juli): iets lekkers eten

De kreeft is gevoelig en erg op emoties gericht. Hij of zij kan ontzettend blij worden van een heerlijke snack. Je moet hierbij wel oppassen dat je geen emotie-eter wordt, maar het kan heus geen kwaad om jezelf af en toe te trakteren op iets lekkers om je humeur een boost te geven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): dansen

Leeuwen weten als geen ander hoe ze een goede show moeten neerzetten, met of zonder publiek. Dus of je nu een avondje uit gaat of thuis het volumeknopje van je radio opendraait: gooi die heupen in de strijd en dans dat herfstdipje van je af!

Lees snel verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2