Handig! Deze vijf essentiële dingen moet je niet vergeten in je handbagage

handbagage

Belangrijk om te checken!

Laten we eerlijk zijn: vakantie begint al met de voorpret. Je strandhanddoeken en je gloednieuwe bikini liggen al in je koffer, dan begint de kledingcrisis, want wat moet je mee?! Uiteindelijk gooi je je halve kledingkast in je koffer en ben je klaar om te gaan. Of toch niet? Want wat moet er mee in je handbagage? Deze vijf dingen mogen niet ontbreken.

Opvouwbaar flesje

We weten allemaal dat de droge lucht in het vliegtuig niet bepaald goed is voor je lichaam. Zorg er dus voor dat je goed gehydrateerd blijft door genoeg water te drinken. Natuurlijk neemt een waterflesje veel ruimte in beslag, kies daarom voor een opvouwbaar flesje.

Medicatie

Vergeet nooit belangrijke medicatie mee te nemen in je handbagage. Er is namelijk altijd een kans dat je koffer gestolen wordt of kwijtraakt.

Telefoon oplader

Denk je dat jouw telefoon de hele reis overleefd? Denk dan nog maar eens twee keer na en bereid jezelf goed voor. Er is een kans dat je telefoon je toch in de steek gaat laten tijdens de vlucht. Neem voor dat geval dus altijd je oplader mee in je handbagage. Zo ben je altijd bereikbaar en kan je bijvoorbeeld informatie over je reisbestemming opzoeken om jezelf alvast even te oriënteren.

Dure spullen

Zorg er altijd voor dat je je dure spullen in je handbagage stopt. Denk hierbij aan een duur horloge, een waardevol sieraad of een peperdure camera. Ook al doen vliegtuigmaatschappijen er alles aan om diefstal te voorkomen, de kans is er nog steeds! Houd je dure en dierbare spullen dus dichtbij je.

Documenten

Documenten kunnen natuurlijk niet ontbreken en zijn misschien wel het allerbelangrijkste als je gaat reizen. Vergeet dus niet om alle belangrijke documenten mee te nemen in je handbagage. Ben je toch bang dat je iets vergeet? Zorg er dan van te voren voor dat je deze documenten ook digitaal hebt opgeslagen. Daarnaast is het ook handig om belangrijke informatie omtrent je reis uit te printen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Lees ook: Lifehack: door dit trucje ligt jouw koffer altijd als eerste op de bagageband

Artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels