Jennifer Lopez blaast fans omver met schitterende bikinifoto

Jennifer Lopez bikinifoto

De zangeres wordt overladen met complimentjes

Het lijkt wel of de tijd bij Jennifer Lopez heeft stilgestaan. De 50-jarige zangeres kan nog makkelijk voor een dertiger door. Zijn het de genen? Het dieet? Is het puur geluk? We weten het niet. Maar dat ze er geweldig uitziet, is een feit. Dat ontgaat ook Jennifers Instagram-volgers niet. De zangeres plaatste gisteren een bikinifoto en dat leverde haar bakken met complimentjes op.

Relaxed en opgeladen

“Relaxed en opgeladen”, schrijft J-Lo bij de foto op Instagram. De Jenny from the Block-zangeres heeft het de afgelopen maanden enorm druk gehad met de voorbereidingen van haar Super Bowl-optreden. Niet alleen met dit optreden maakte Jennifer diepe indruk op haar fans, maar ook het bikinikiekje doet het goed. Al bijna 8 miljoen mensen hebben de foto geliked en inmiddels zijn er duizenden lyrische reacties. Hoe fantastisch ziet ze eruit?!

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lovende reacties

Ook een hoop beroemde vrienden van de zangeres schrijven lovende woorden onder de foto. Zo reageert Kourtney Kardashian met “Damn” en komt Dj Diplo woorden tekort. “OMG”, laat hij weten onder het kiekje. Wij snappen deze regen aan complimenten wel. We kunnen er alleen maar van dromen om er op onze vijftigste zo uit te zien als Jennifer!

Lees ook: Sanne Vogel doet boekje open over heftige zwangerschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Dave Bedrosian