Dít zijn de leukste films op Netflix om samen met je beste vriendin te kijken!

Een heel weekend met je beste vriendin op de bank Netflix-films kijken? Dat klinkt niet verkeerd!

Klaar voor een weekend vol relaxen op de bank én Netflixen? Het enige wat we daarop kunnen antwoorden is natuurlijk: yes please! Maar wat kan er nou nog leuker zijn dan dit? Samen een weekendje Netflixen met je beste vriendin natuurlijk! Benieuwd welke films op Netflix helemaal girls night proof zijn? Wij hebben ze voor je uitgezocht!

Prik maar snel een datumpje want deze films op Netflix moet je samen met je beste vriendin zien!

Spf-18

Een mysterieuze en arme muzikant duikt op in Malibu en zet de wereld van een tienermeisje en haar surfende vriend op zijn kop.

Gaga: Five Foot Two

Volg pop-provocateur Lady Gaga bij de release van een nieuw album, de voorbereiding op haar Super Bowl-optreden en haar strijd met lichamelijke en emotionele problemen.

Moordwijven

Het kan alleen maar mislopen wanneer drie mooie vrouwen afspreken dat ze een huurmoordenaar inhuren zodra hun man overspel pleegt.

No Strings Attached 

Emma en Adam hebben een open relatie, met seks maar zonder emotionele ballast en dat gaat prima totdat echte gevoelens in het spel komen.

Cruel Intensions

Een weddenschap: Sebastiaan zal Annette die maagd wil blijven tot ze ‘de ware’ onmoet, ontmaagden vóór het schooljaar begint. Maar de weddenschap is niet berekend op échte liefde.

Mean Girls

Cady wordt opgenomen in de populaire kliek van haar nieuwe middelbare school, maar de hel breekt los wanneer de ex-vriend van de leidster een oogje blijkt te hebben op Cady.

Lees ook: Déze Netflix-films passen het beste bij jouw sterrenbeeld!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill