Dit zijn de meest verafschuwde liedjes op een bruiloft

bruiloft

Voorkom een flater en vraag deze nummers niet aan op je bruiloft

Op je eigen bruiloft ga je natuurlijk zelf met de voetjes van de vloer en bekommert de ingehuurde DJ of band zich over de muziek. Maar als je je eigen verzoeken van tevoren doorgeeft, kun je ook beter een zwarte lijst doorgeven, want van de volgende nummers worden je gasten echt niet blij.

Muziek speelt een belangrijke rol op een bruiloft. Je hebt natuurlijk de eerste dans tussen bruid en bruidegom, maar de rest van de deuntjes bepaalt ook of de gasten een mooie tijd beleven tijdens het avondfeest. Om te voorkomen dat opeens een fout nummer door de boxen schalmt, geeft het bruidspaar weleens door welke nummers absoluut niet gespeeld mogen worden. En de website FiveThirtyEight was benieuwd welke nummers veelal worden gebannen. De site vroeg aan 200 dj’s welke nummers zij het meest voorbij hoorden komen en stelden hieruit een lijst samen.

Dit is de top 5 van meest verafschuwde nummers op bruiloften.

5. YMCA – Village People

4. Cupid shuffle – Cupid

3. Macarena – Los Del Rio

2. Cha-cha slide – DJ Casper

1. De vogeltjesdans – De Electronica’s

De lijst van FiveThirtyEight was echter wel wat langer dan dit, maar bovenstaande is enkel de top 5. Zo haalden ook een aantal nummers de lijst die wij toch best leuk vinden. Zo stond: ‘We are Family’ van de Sister Sledge op nummer 12. ‘Happy’ van Pharell Williams op 9 en ‘Single Ladies’ van Beyonce op 18.

Meer lezen: 

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FiveThirtyEight, Libelle | Beeld: Videostill YouTube