Merel: ‘Mijn vriend heeft me niks gegeven voor mijn verjaardag’

verjaardag

De vrouw is hierdoor erg teleurgesteld

Merel* (25) is bijna een jaar samen met haar vriend Noud. De twee zijn dol op elkaar, maar tijdens Merels laatste verjaardag was ze toch enorm verbaasd om de acties van haar vriend. Ze heeft namelijk geen cadeau gekregen van hem. Op Reddit vertelt ze haar verhaal.

Cadeau’s

“We zijn nu bijna een jaar samen”, begint Merel haar verhaal. “In het begin van onze relatie pakten we echt uit met onze verjaardagen. We hadden afgesproken dat we ieder jaar weer zouden proberen om elkaars cadeaus te overtreffen”, vervolgt Merel.

“Hij was in juli jarig en ik kocht concertkaartjes voor zijn favoriete artiest en een merch-shirt voor hem om te dragen op de concertavond. Hij was dolblij en zei dat hij mijn verjaardag zou overtreffen en dat hij niet kon wachten om mijn gezicht te zien als ik jarig was.” Merel was deze maand jarig, maar ze kreeg niks… “Geen kaart, geen bloemen, gewoon nada. Hij verontschuldigde zich en zei dat hij blut was.”

Niks gekregen

Merel vond dit enorm jammer. “Het zou niet zo’n pijn hebben gedaan als hij me geen hoop had gegeven, maar dat had hij op zijn verjaardag wel gedaan. Toen had hij een grote mond, en nu krijg ik niks? Ik heb maanden gespaard om zijn verjaardagscadeaus te betalen. Is het iets groots? Is het een eenmalige situatie? Moet ik me zorgen maken?”, vraagt Merel zich af.

“Ik denk dat iedereen verschillende dingen belangrijk vindt. Sommige mensen houden van grote verjaardagen, anderen niet. Ik denk dat ik het gewoon niet leuk vind om teleurgesteld te worden.” Toch begint Merel te twijfelen aan haar relatie. “Dit was onze eerste verjaardag samen, moet ik me zorgen maken?”

*Merel is niet de echte naam van de vrouw. Ze doet haar verhaal anoniem op Reddit onder de naam u/ThrowRABirthdayBaby.

Lees ook: ‘Ik wil mijn vriendin verlaten nadat ze te ver is gegaan, maar ze is zwanger’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels