Davy: ‘Ik date met een meisje die toevallig een tattoo van mijn naam heeft’

meisje tattoo

Het meisje wil de betekenis van de tattoo niet vertellen

Davy* (27) is nu ongeveer een maand aan het daten met een meisje (24). Hij vertelt dat hem iets is opgevallen de laatste keer dat ze samen waren, namelijk een tattoo op de achterkant van haar nek. En niet zomaar een tattoo, want het is een tattoo van zijn naam… Huh? Davy vertelt het verhaal op het platform Reddit.

Verstopte tattoo

“Ik had de tattoo nog nooit eerder gezien omdat ‘ie bedekt is door haar haar”, begint Davy zijn verhaal op het platform Reddit. “Nu komt het vreemdste: ze heeft MIJN NAAM getatoeëerd. Het eerste wat ik dacht was dat ze een tatoeage naar mij had laten zetten, wat krankzinnig zou zijn aangezien we pas een paar weken met elkaar uitgaan en we nog niet officieel wat hebben.”

Hij vroeg zijn date wat de tattoo betekende. “Ze vertelde me dat het niet om mij ging, maar om iemand anders met dezelfde naam en dat het gewoon toeval was. Ik keek beter en zag dat de tatoeage oud en vervaagd leek, dus hij was zeker niet recent gezet.” Echter, zijn date wilde niet vertellen wat de tattoo betekende. “Ik was duidelijk geïntrigeerd, dus vroeg ik het: ‘Is het iemand in je familie?’. En ze zei alleen maar: ‘nee’, en gaf geen extra informatie. Het was dus duidelijk dat ze me niet wilde vertellen wie deze persoon is of was.”

Discussie

Davy kan hier moeilijk mee omgaan, want hij vindt het gek dat ze het niet wil vertellen. “Ik vroeg haar of het een vriend was of een ex, maar hierna werd ze boos. Ze zei dat het mijn zaken niet waren en dat ik het moet loslaten.” Davy vraagt zich nu af of hij er niet over had moeten beginnen. Maar aan de andere kant wil hij graag weten voor wie ze de tattoo heeft gezet. Wat vind jij dat hij moet doen?

*Davy is niet de echte naam van de man. Hij deelt zijn verhaal anoniem op het platform Reddit onder de naam u/warcraftmaniac.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock