Dit bedrag geven we in ons leven uit aan de kapper

kapper bedrag

Wauw!

Naast dat we naar de kapper gaan om onze haren te knippen en verven, is het natuurlijk ook fijn dat iemand de tijd voor je neemt. Waar we ons meestal op verkijken, is dat we vaak met een lichtere portemonnee de salon verlaten. Benieuwd hoeveel geld we in ons leven uitgeven aan de kapper? Lees dan verder!

Uiterlijke verzorging

Wij vrouwen hechten veel waarde aan uiterlijke verzorging. We besteden een vermogen aan skincare producten, laten regelmatig onze nagels doen en laten onze wenkbrauwen verven. Ook aan de bezoekjes aan de kapper hangt een flink prijskaartje. Uiteraard variëren de kosten per persoon, maar hier volgen de geschatte gemiddelde uitgaven die we gedurende ons leven aan kappersbezoeken besteden.

Een nieuwe kleur

Een nieuwe coupe is zeker niet goedkoop en zelfs al ga je alleen om de dode puntjes bij te knippen, betaal je al snel 30 euro. Vooral de kosten voor het verven van je haar kunnen hoog oplopen. Want wil je naast je knipbeurt ook nog een paar highlights of lowlights? Dan betaal je al snel 70 euro extra.

Gemiddeld bedrag

Girlscene rekende het gemiddelde bedrag dat je in je leven uitgeeft aan de kapper uit. Stel je gaat om de drie maanden naar de kapper, dan zijn dat zo’n vier knipbeurten per jaar. En als je daarnaast ook nog twee keer je haar laat verven, komt je jaarlijkse kappersrekening al snel uit op zo’n 340 euro. Als je uitrekent wat de kapper zou kosten als je rekent vanaf je achttiende levensjaar tot je laatste kappersbeurt op je drieëntachtigste, zou het gemiddelde bedrag van jouw kapperskosten uitkomen op een bedrag van 22.100 euro. Enne, dat is niet niks!

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn vriend heeft mijn haar verpest’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Girlscene Grazia | Beeld: Pexels