Dit wil je: je kunt een jaar lang gratis shoppen winnen bij Action

Action shoppen

Een droom die uitkomt!

De Action is de perfecte plek voor alles. Een bezoekje loopt daarom altijd uit op een volle mand en vaak te veel geld uitgeven. Gelukkig denkt de winkel met ons mee, en is het mogelijk om een jaar lang gratis winkelen te winnen! 

Creatieve lifehack

Voordat je je mandje gaat vullen met oneindig veel kaarsen, notitieboekjes en chocolade, moet je wel iets doen. Deze winactie is namelijk net anders dan normaal. Je hoeft namelijk geen vrienden te taggen of een post te delen, maar een creatieve lifehack verzinnen.

Favoriete producten

Voor deze lifehack kies je één van je favoriete producten van Action, waarvan je denkt dat het makkelijker gemaakt kan worden. Heb je die gevonden? Deel dan een foto of video met de hashtags #Wateenuitvinding en #Actionhack, zodat de winkel jouw uitvinding kan beoordelen.

Influencer Serena Verbon doet het vast voor!

Populair servies

Als je toch bij de Action binnenstapt voor inspiratie, is het zeker aan te raden om langs het serviesschap te gaan. Op TikTok zien we namelijk vaak hetzelfde prachtige servies voorbijkomen, en deze is gewoon te koop bij de Action. Ook gaan de magnetische wimpers als warme broodjes over de toonbank. Kortom, waar wacht je nog op!

Lees ook: Hebben: Action verkoopt de populaire serviesset nu ook in het roze

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels