‘Mijn bruidsmeisje wil alleen zitten met haar partner op mijn bruiloft’

bruidsmeisje

‘Ik zei haar dat we geen tafels voor twee hebben’

Sandra* gaat over drie maanden trouwen. Haar bruidsmeisjes zitten allemaal bij elkaar aan tafel, maar hun partners passen daar niet bij. Sandra heeft geregeld dat de partners aan een tafel dichtbij hun zitten. Een bruidsmeisje is het hier niet mee eens en wil graag samen met haar partner alleen aan tafel zitten. Op Reddit vraagt de bruid om advies.

“Ik heb drie bruidsmeisjes bij mijn bruiloft”, begint Sandra haar verhaal. “Ik had het met een van hun over de zitplekken van de gasten en dat de bruidsmeisjes bij elkaar aan tafel zouden zitten. Helaas was er niet genoeg plek voor de partners van de bruidsmeisjes om die ook bij ons aan tafel te zetten.”

Acht personen

Sandra’s vriendin is het daar niet mee eens. “Ze zei dat ze dat niet prettig vond, dus dat ze dan wel met z’n tweeën aan een tafel wilde zitten.” Sandra geeft aan dat dat niet mogelijk is, omdat de tafels die ze hebben geregeld, voor acht personen zijn. “Ik vind het overigens ook niet mooi als er opeens een klein tafeltje voor twee tussen al die grote tafels staat. Ik heb haar daarom aangeboden om hun twee aan de partnertafel te zetten, als ze dat prettiger zou vinden.”

Introvert

Helaas was ook dat niet een oplossing voor haar vriendin. “Ze stuurt me nu voortdurend foto’s van mooie tweepersoonstafeltjes.” Mensen op Reddit vragen haar of ze misschien haar eigen tweepersoonstafel wil afstaan. “Mijn partner is erg verlegen en introvert en heeft zijn eigen ruimte nodig op onze speciale dag zodat hij zich niet overweldigd voelt. Zijn comfort vind ik belangrijker op dat moment dan die van haar.”

Bloemetjes

Sandra voegt nog toe dat haar bruidsmeisje zich al eerder een beetje vreemd gedroeg. “Mijn bruidsmeisjes doen allemaal hun eigen jurk aan, want ik wilde niet dat ze voor de bruiloft iets nieuws moesten kopen. Het enige wat we hadden afgesproken is dat ze een zwarte jurk zouden dragen. Zij koos voor een zwarte jurk die vol zat met witte bloemetjes, waardoor het bijna meer wit leek dan zwart. Gelukkig kon ik dat voorkomen.” Wat moet Sandra aan met dit bruidsmeisje?

*Sandra is niet de echte naam van de persoon in dit verhaal. Op het forum deed de vrouw verhaal onder de naam xSaffax.

Lees ook: Pijnlijk moment: ‘Ik moest mijn beste vriendin vertellen dat ze geen bruidsmeisje zou zijn’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels