‘Mijn schoonzus liet me alleen achter in een zwembad na een operatie’

schoonzus

‘Mijn broer zei dat dit de laatste druppel was en gaat een scheiding aanvragen’

Stacy’s* verstandskiezen moeten eruit worden gehaald en omdat ze zo bang is voor de tandarts, krijgt ze een zware verdoving. Ze vraagt haar schoonzus om haar terug te rijden naar huis, omdat haar moeder en broer niet kunnen. Wanneer ze terugrijden, Stacy nog erg in de war door de verdoving, stopt haar schoonzus bij een zwembad waar ze heeft afgesproken met vriendinnen. Stacy wordt bij een picknicktafel gedropt, terwijl ze enorm misselijk is en gewoon naar huis moet na de ingreep. Op Reddit doet ze haar verhaal.

Verantwoordelijk

“Een paar dagen geleden liet ik vier verstandskiezen eruit halen bij de tandarts”, begint Stacy haar verhaal. “Omdat ik enorm bang ben voor de tandarts, besloten ze dat ik de ingreep onder narcose mocht doen. Ze vertelden me dat een verantwoordelijke volwassene me daarna naar huis moest rijden, aangezien ik dat niet zelf meer zou kunnen.” Daarom vraagt Stacy haar schoonzus. Haar moeder en broer waren die dag niet beschikbaar en ze bood haar zelfs aan om de benzine te betalen.

Haar schoonzus vindt het goed. “Toen ik uit de operatie kwam, was ik erg gedesoriënteerd en misselijk, wat vrij normaal is. Er zaten ook dikke watten in mijn mond tegen het bloeden. M’n schoonzus nam me mee naar haar auto en we reden weg.”

Zwembad

“Na een tijdje stopte ze en haalde ze me uit de auto. Ik volgde haar gewoon, want ik was er niet helemaal bij.” Stacy ziet dat ze bij een zwembad zijn en is in de war. Haar schoonzus zet haar bij een picknickbankje neer en vertelt haar dat ze zo terug is. “Ik moest moeite doen om niet over te geven en ik werd duizelig door de warmte, dus ik vroeg haar of ze me thuis wilde brengen, maar dat wilde ze niet. Ik vermoed dat ze haar vrije dag met vriendinnen wilde spenderen die daar ook waren.”

In paniek belt Stacy haar broer op. “Ik denk niet dat hij me goed begreep, want ik was warrig en ik had die watten in m’n mond. Hij hing op en belde zijn vrouw, waarna ze terug kwam stampen en begon te schreeuwen en schelden. Daarna gingen we terug naar de auto.”

Scheiding

Stacy valt onderweg flauw, maar ze komen uiteindelijk bij haar thuis aan. Daar staat haar broer hun op te wachten. “Hij begon te schreeuwen tegen zijn vrouw en zij was aan het huilen. Ik was nog steeds gedesoriënteerd, maar mijn broer ging met me mee naar binnen en bleef bij me tot de verdoving was uitgewerkt. Toen vertelde hij me dat hij wilde scheiden van zijn vrouw, dit was de laatste druppel geweest van veel meer problemen.”

“Het is nu een paar dagen later en m’n schoonzus blijft me maar bellen om te zeggen dat ik een trut ben en dat ik hun gezin heb verwoest. Een deel van me voelt zich slecht, want ik vind het zielig voor mijn nichtje. Had ik gewoon m’n tijd moeten uitzitten totdat m’n schoonzus klaar was bij het zwembad?” Wat denk jij? Heeft Stacy een goede keuze gemaakt?

*Stacy is niet de echte naam van de persoon in dit verhaal. Op het forum deed de vrouw verhaal onder de naam throwawaypoolproblem.

Lees ook: ‘Mijn schoonzus weigerde mijn zelfgebreide babydeken als cadeau’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels