Moeder vraagt zich af: ‘Is het erg dat ik mijn 17-jarige dochter lip fillers heb gegeven?’

De vader van het meisje is ontzettend kwaad

Op een Amerikaans forum deelt de moeder van een 17-jarige dochter haar verhaal. De moeder besloot onlangs fillers voor de lippen van haar dochter te betalen. De vader in kwestie was woedend en besloot de gehele familie op de hoogte te brengen van deze ‘beschamende beslissing’. De moeder vraagt aan de lezers op het forum of deze beslissing echt zo erg is. 

Altijd al gepest

Op de Amerikaanse website Reddit deelt de moeder haar verhaal. De moeder deelt dat haar dochter al heel haar leven wordt gepest vanwege haar dunne lippen. Volgens de moeder heeft haar dochter de dunne lippen van haar vader geërfd. De dochter stoort zich hier al vanaf haar tiende aan en spaart al een lange tijd voor lip fillers. Volgens de moeder moest haar dochter vaak huilen vanwege haar dunne lippen.

Gescheiden ouders

De moeder verteld in haar verhaal dat zij en haar man gescheiden zijn. Haar dochter woont bij haar vader, omdat de moeder in kwestie veel reist voor haar werk. Op het moment dat haar dochter een week bij haar moeder verbleef, besloot de moeder een beslissing te nemen. Ze wilde voorkomen dat haar dochter naar een goedkope plastische chirurg zou gaan, dus betaalde ze de lip fillers van haar dochter.

Woeste vader

Na behandeling bij de plastische chirurg keerde de 17-jarige dochter terug naar haar vader. Toen hij het gezicht van zijn dochter zag was hij woest. Hij vond dat de moeder dit nooit had mogen doen, aangezien de 17-jarige dochter nog een kind is en niet exact weet wat zij wil. Toen de rest van de familie lucht kreeg van het verhaal, waren zij het unaniem met de vader eens. De moeder vraagt zich op het forum af: is het echt zo erg wat ze heeft gedaan? De reacties op Reddit liegen er niet om. Menig lezer is het er over eens dat de moeder dit nooit had mogen doen – al helemaal niet zonder overleg met de vader.

Lees ook: Zwanger en bedrogen: ‘Ik wil mijn overspelige man niet bij de bevalling’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash