Kittige kerst: Action verkoopt te leuke kerstboom-krabpaal voor je kat

kerstboom-krabpaal

Beter wordt het niet

Kattenvrouwtjes opgelet! Natuurlijk wil jij het allerbeste voor je huisdier, dus wat is er beter dan je beste vriend(in) trakteren op zijn of haar eigen kerstdecoratie? Het is niet alleen supergezellig, maar ook nog eens hartstikke praktisch. De kans is namelijk groot dat ze zich op deze manier niet aan jouw naaldenboom vergrijpen! Win-win, nietwaar?

Kerstboom-krabpaal

Kerststalletjes, een gezellig kerststuk op tafel, nepsneeuw in de boom en op het raam: voor sommigen onder ons kan het tijdens de decembermaand niet kerstig genoeg zijn. Enne, bij Action scoor je de allerfijnste musthaves voor een klein prijsje, zo weten we inmiddels. Bij de budgetketen kun je allerlei geweldige kerstartikelen halen, van bijna levensgrote kerstmannen tot piepkleine kerstballetjes. Ook decoratie voor je huisdier lijkt steeds populairder te worden. Niet zo gek ook, vinden wij. Want waarom zou je je kat geen gezellige kerst bezorgen, als jij allerlei leuke dingen in huis haalt voor jezelf? Deze kerst-krabpalen voor je kat zijn gewoon te leuk om niet te scoren!

Voor op je wishlist

Action verkoopt nu deze kerstboom-krabpaal voor €6,99. Kittig! Naast de kerstboom, kun je ook voor een krabpaal in de vorm van een zuurstok gaan.

kerstboom krabpaal

Beeld: Action

De krabpalen zijn 30 centimeter hoog, houden de nageltjes van je kat gezond én zorgen voor een gezellig kerstsfeertje. Ze staan al op onze wishlist!  Toch kun je beter niet te lang wachten, want we hebben zo het vermoeden dat deze schattige items binnen no-time zijn uitverkocht.

Lees ook: Yes! Videoland voegt maar liefst 21 nieuwe kerstfilms toe

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Ze.nl, Action | Beeld: Pexels, Action